Cine a presimțit moartea lui Vadim încă din aprilie. «Nu mai avem timp»

Corneliu Vadim Tudor la spital Marioara Zăvoranu
Corneliu Vadim Tudor la spital Marioara Zăvoranu

Corneliu Vadim Tudor și Marioara Zăvoranu au ținut mult timp prima pagină a ziarelor cu scandalurile dintre ei. La ultima întâlnire a tribunului cu mama Oanei Zăvoranu s-a întâmplat ceva care a fost prea puțin luat în seamă la vremea respectivă. Vadim și Marioara s-au luat de mână, iar mama Oanei a spus, mai în glumă mai în serios ”Vadim, oricum nu mai avem mult de trăit!”

Prieteni de aproape 30 de ani, certați la cuțite, după ce s-au susținut reciproc, și împăcați pe patul de moarte. Corneliu Vadim Tudor și Marioara Zăvoranu au oferit o împăcare ca-n filme anul acesta, în Săptămâna Mare. Aflată pe patul de spital, Marioara a acceptat să îl primească pe Vadim Tudor în salonul ei. Cei doi au stat de vorbă şi au îngropat securea războiului. Totul s-a întâmplat în direct, la Kanal D.

"Creştinii se mai iartă între ei. Am vorbit cu medicii de aici şi sunt la curent cu ce se întâmplă cu ea. Eu ştiu că are o natură robustă şi cu ajutorul lui Dumnezeu şi al medicilor va trece peste asta. Ne ştim de 38 de ani. La Fundeni au fost şi părinţii mei internaţi, şi un frate de-al meu", a declarat Corneliu Vadim Tudor înainte de a intra în salon.

În salon, Marioara l-a luat de mână pe Vadim. ”Știi de ce te-am primit eu pe tine? Pentru că nu mai avem timp să trăim”. La momentul respectiv, replica Marioarei a fost doar un prilej de amintiri livrești. Vadim l-a invocat pe Zaharia Stancu. ”Asta spunea Zaharia Stancu, pe care l-am cunoscut. Nu mă mai cert cu nimeni, că nu mai am timp să mă împac”. A fost însă o premoniție sumbră. Marioara a murit la scurt timp după acest episod, iar Vadim a încetat din viață ieri, în urma unui infarct.


    Corneliu Vadim Tudor la spital Marioara Zăvoranufoto: captură
Corneliu Vadim Tudor la spital Marioara Zăvoranufoto: captură
FotoJet (3) jpg
cub horoscop iertare png
Oana Roman si Isa jpg
FotoJet (2) jpg
femeie frig casa jpeg
cub maurice munteanu razvan ciobanu png
calendar ortodox 2022 28 ianuarie Sfantul Efrem Sirul gabriel toma chituc jpg
image
image
image
image
image
image
calendar ortodox 2022 28 ianuarie Sfantul Efrem Sirul gabriel toma chituc jpg
femeie frig casa jpeg
Terminator jpg
Bryan Johnson jpg
Mașini blocate în trafic de ninsoare - vremea - meteo - ninge FOTO Shutterstock
Ivona Nenu jpg