Cine e cea de-a 56-a victim─â de la Colectiv. Avea doar 18 ani

image
Ioana Victoria Geambașu era în stare criticăFoto: Arhiva personală

Luni diminea╚Ťa (16 noiembrie), bilan╚Ťul crunt al tragediei incendiului din clubul ÔÇ×ColectivÔÇŁ a ajuns la 56 de mor╚Ťi, dup─â ce o t├ón─âr─â a decedat la Spitalul Sfantul Ioan din Capital─â. Este vorba despre Ioana Victoria Geamba╚Öu, ├«n v├órst─â de 18 ani. T├ón─âra se afla ├«n stare critic─â, cu arsuri pe mai mult de jum─âtate din suprafa╚Ťa corpului ╚Öi cu arsuri pe c─âile respiratorii. Din p─âcate, medicii nu au mai putut face nimic pentru ea.

Ioana Victoria Geamba╚Öu a fost r─ânit─â grav ├«n incendiul care s-a produs ├«n noapte de 30 spre 31 octombrie ├«n clubul ÔÇ×ColectivÔÇŁ din Capital─â. Fata avea arsuri pe mai bine de jum─âtate din suprafa╚Ťa corpului, dar ╚Öi arsuri aeriene, care au dus la complica╚Ťii majore. Originar─â din ora╚Öul Mizil (jude╚Ťul Prahova), Ioana era olimpic─â la matematic─â, potrivit Adev─ârul. Mama tinerei este medic chirurg. Ioana a absolvit Liceul Teoretic ÔÇ×Grigore TocilescuÔÇŁ din Mizil ┼či a promovat bacalaureatul cu media 9.51. T├ón─âra ├«╚Öi dorea s─â devin─â un arhitect de succes.

├Än spitalele din Bucure╚Öti mai sunt internate ├«n prezent 52 de persoane, 12 dintre acestea fiind ├«n stare critic─â. Luni (16 noiembrie) diminea╚Ť─â se preg─âtea un alt pacient pentru a fi transferat, de la Bagdasar-Arseni, la o unitate sanitar─â din Germania. ├Än total, ├«n spitalele din str─âin─âtate au fost transfera╚Ťi 30 de pacien╚Ťi ├«n stare grav─â.

Secretarul de stat Raed Arafat avertiza, duminic─â (15 noiembrie), c─â bilan╚Ťul victimelor ar putea cre╚Öte ├«n urm─âtoarele zile: ÔÇ×Va ├«ncepe perioada de complica╚Ťii ale infec╚Ťiilor ╚Öi ale altor tipuri de complica╚Ťii la unii pacien╚Ťi. De aici pot s─â spun c─â, din p─âcate, ├«nc─â este posibil s─â mai avem decese ├«n r├óndul celor care sunt ├«n ╚Ťar─â ╚Öi ├«n r├óndul celor care sunt ├«n afara Rom├óniei".

bote bal contesa JPG
roland stanescu jpg
Tiriac
image png
01 jpg
Ricky Martin sexy la plaj─â (6) jpg
michael o leary sef ryanair scumpiri webp
FotoJet jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
zodiac chinezesc jpeg
michael o leary sef ryanair scumpiri webp
anpc litoral mancare restaurante litoral
nephentes pudica jpg
instagram social media jpg
VPN jpg