Cine e cea de-a 56-a victim─â de la Colectiv. Avea doar 18 ani

16 noiembrie 2015
image
Ioana Victoria Geambașu era în stare criticăFoto: Arhiva personală

Luni diminea╚Ťa (16 noiembrie), bilan╚Ťul crunt al tragediei incendiului din clubul ÔÇ×ColectivÔÇŁ a ajuns la 56 de mor╚Ťi, dup─â ce o t├ón─âr─â a decedat la Spitalul Sfantul Ioan din Capital─â. Este vorba despre Ioana Victoria Geamba╚Öu, ├«n v├órst─â de 18 ani. T├ón─âra se afla ├«n stare critic─â, cu arsuri pe mai mult de jum─âtate din suprafa╚Ťa corpului ╚Öi cu arsuri pe c─âile respiratorii. Din p─âcate, medicii nu au mai putut face nimic pentru ea.

Ioana Victoria Geamba╚Öu a fost r─ânit─â grav ├«n incendiul care s-a produs ├«n noapte de 30 spre 31 octombrie ├«n clubul ÔÇ×ColectivÔÇŁ din Capital─â. Fata avea arsuri pe mai bine de jum─âtate din suprafa╚Ťa corpului, dar ╚Öi arsuri aeriene, care au dus la complica╚Ťii majore. Originar─â din ora╚Öul Mizil (jude╚Ťul Prahova), Ioana era olimpic─â la matematic─â, potrivit Adev─ârul. Mama tinerei este medic chirurg. Ioana a absolvit Liceul Teoretic ÔÇ×Grigore TocilescuÔÇŁ din Mizil ┼či a promovat bacalaureatul cu media 9.51. T├ón─âra ├«╚Öi dorea s─â devin─â un arhitect de succes.

├Än spitalele din Bucure╚Öti mai sunt internate ├«n prezent 52 de persoane, 12 dintre acestea fiind ├«n stare critic─â. Luni (16 noiembrie) diminea╚Ť─â se preg─âtea un alt pacient pentru a fi transferat, de la Bagdasar-Arseni, la o unitate sanitar─â din Germania. ├Än total, ├«n spitalele din str─âin─âtate au fost transfera╚Ťi 30 de pacien╚Ťi ├«n stare grav─â.

Secretarul de stat Raed Arafat avertiza, duminic─â (15 noiembrie), c─â bilan╚Ťul victimelor ar putea cre╚Öte ├«n urm─âtoarele zile: ÔÇ×Va ├«ncepe perioada de complica╚Ťii ale infec╚Ťiilor ╚Öi ale altor tipuri de complica╚Ťii la unii pacien╚Ťi. De aici pot s─â spun c─â, din p─âcate, ├«nc─â este posibil s─â mai avem decese ├«n r├óndul celor care sunt ├«n ╚Ťar─â ╚Öi ├«n r├óndul celor care sunt ├«n afara Rom├óniei".

survivor2 png
carla s dreams bobonete 2 PNG
iumor jpg
kourtney kardashian travis barker (1) jpg
alexandra stan sexy png
cehia carantina jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
cipsuri jpeg
Alexander Kuzivanov jpg
variola maimutei jpg
canicula jpeg
traian basescu politician presedinte europarlamentar jpeg
protest cannes 2022 FOTO EPA EFE (4) jpg