Cine e și cu ce se ocupă iubita tânără a lui Liviu Dragnea. Unde era în ziua arestului?

image
Liviu Dragnea, al─âturi de iubita lui, Irina T─ânaseFoto: Inquam

De-a lungul timpului, Irina T─ânase, iubita lui Liviu Dragnea, a fost ╚Ťinta fotografilor, care au surprins privirile gale╚Öe pe care t├ón─âra i le arunca liderului PSD mai tot timpul, ca o declara╚Ťie de iubire mascat─â. Totu╚Öi, ├«n ziua ├«n care Dragnea ╚Öi-a pierdut libertatea, Irina parc─â a fost de neg─âsit!

Ziua de luni, 27 mai, a venit cu o veste extrem de nepl─âcut─â pentru cuplul format din Liviu Dragnea ╚Öi iubita lui mai t├ón─âr─â cu 30 de ani, Irina T─ânase (26). Instan╚Ťele de judecat─â au decis ca liderul PSD s─â primeasc─â o condamnare definitiv─â, cu executare, de 3 ani ╚Öi 6 luni, momentan la Penitenciarul Rahova, acolo unde omul politic a fost dus deja ├«n decursul zilei.

image
Irina T─ânase, ╚Ťinta fotografilor la evenimentele la care a participat al─âturi de liderul PSD

Reac╚Ťia Irinei T─ânase dup─â ce Liviu Dragnea a fost condamnat la ├«nchisoare

Ce se va ├«nt├ómpla ├«ns─â, cu rela╚Ťia dintre Dragnea ╚Öi iubita tineric─â pe perioada ├«ncarcer─ârii? Internau╚Ťii au profitat de ocazie ╚Öi au glumit intens pe seama acestui subiect, ajung├ónd, ├«n cele din urm─â, la o ├«ntrebarea comun─â: oare unde era ╚Öi ce f─âcea Irina atunci c├ónd partenerul ei petrecea ultimele clipe de libertate?

Avocata lui Liviu Dragnea a fost cea care a ╚Öi pus ÔÇ×paie pe focÔÇŁ ├«n acest sens, atunci c├ónd a declarat c─â Irina este ÔÇ×departeÔÇŁ. Flavia Teodosiu a f─âcut aceast─â declara╚Ťie dup─â ce a plecat de la locuin╚Ťa liderului PSD. ÔÇ×Irina nu e cu Dragnea. E departeÔÇŁ, a afirmat aceasta, potrivit Realitatea.ro

image
Ce priviri duioase ÔÇ×├«i aruncaÔÇŁ Irina lui Dragnea

Irina T─ânase a fost ├«n repetate r├ónduri contactat─â telefonic pentru a oferi o reac╚Ťie ├«n leg─âtur─â cu condamnarea iubitului ei, ├«ns─â aceasta cu greu a r─âspuns la telefon. Conform unor surse citate de Capital.ro, Irina T─ânase a luat leg─âtura cu o singur─â publica╚Ťie, pentru care ar fi declarat: ÔÇ×Nu doresc s─â comentez. Este un moment greu pentru noiÔÇŁ. S─â fie oare Irina ├«n vacan╚Ť─â ├«n str─âin─âtate?

image
Irina T─ânase, ╚Ťinta fotografilor la evenimentele la care a participat al─âturi de liderul PSD Foto: Arhiv─â Click!

Mul╚Ťi o ╚Ötiu pe Irina, iubita sexy ╚Öi tineric─â cu care Dragnea s-a l─âudat peste tot, lu├óndu-o pe aceasta chiar ╚Öi la evenimente oficiale, ├«ns─â pu╚Ťini sunt cei care ╚Ötiu cu ce se ocup─â aceasta, ├«n via╚Ťa de zi cu zi, ├«n afar─â de statutul de ÔÇ×iubit─â de lider PSDÔÇŁ.

Irina T─ânase, t├ón─âra despre care se spunea chiar c─â ar urma s─â devin─â doamna Dragnea, a ├«nceput s─â munceasc─â foarte devreme, primul ei job fiind la Asesoft, compania lui Sebastian Ghi╚Ť─â, pe vremea c├ónd acesta din urm─â era parlamentar PSD.

La 1 octombrie 2013, Irina T─ânase s-a angajat la Ministerul Dezvolt─ârii Regionale ╚Öi Administra╚Ťiei Publice, ca asistent─â a lui Liviu Dragnea, decizie care avea s─â-i schimbe radical via╚Ťa. Dou─â luni ╚Öi jum─âtate mai t├órziu, conform informa╚Ťiilor ob╚Ťinute de jurnali╚Ötii de la Rise Project, t├ón─âra ├«╚Öi petrecea s─ârb─âtorile de iarn─â ├«n Brazilia al─âturi de ╚Öeful ei. Cum Dragnea era ├«nc─â un b─ârbat ├«nsurat, cei doi au ajuns separat ├«n Brazilia, Irina fiind ├«nso╚Ťit─â de Mugurel Gheorghia╚Ö, colaboratorul lui Dragnea.

C├ót despre ocupa╚Ťia actual─â a Irinei, primarul Capitalei a l─âsat s─â se ├«n╚Ťeleag─â c─â logodnica lui Dragnea a fost implicat─â ├«n organizarea mai multor campanii umanitare. ÔÇ×Irina este o t├ón─âr─â care cred c─â este de viitor ├«n sensul ├«n care mi se pare extrem de preocupat─â ca lucrurile s─â mearg─â ├«n direc╚Ťia bun─â. Noi o cunoa╚Ötem ╚Öi de la alte ├«nt├ólniri private. A ajutat foarte mult ├«n organizarea unor evenimente umanitare", a declarat Gabriela Firea la congresul PSD, ├«n urm─â cu ceva vreme.

vladut
Satul Aceredo jpg
brad pitt angelina jolie jpg
cub ion ╚Ťiriac png
1 bruce willis jpg jpeg
anne heche 1 profimedia 0712340053 jpg
1 teodora liana stanciu mita mihai georgescu 1 2 jpg jpeg
medic bucuresti santajat datorie camatari dobanda 785568 jpeg
image
image
image
image
calendar ortodox 2021 19 august sfantul andrei stratilat si credinciosii sai soldati 2593 la numar fresca la manastirea sucevita jpeg
Lacul Morii jpg
pensionari care au deplatit facturi 0 jpeg
medic bucuresti santajat datorie camatari dobanda 785568 jpeg
Orașul Granadilla jpg
GettyImages 1338148296 jpg