Cine este b─ârbatul cunoscut drept ÔÇ×m├ónc─âtorul de femeiÔÇŁ. Toate concubinele lui sunt de negasit

image
Vasile Lavric este acum suspectat de dispari╚Ťia a patru femei ├«n totalFoto: adev─ârul

Vasile Lavric, r─âd─âu┼úeanul ├«n v├órst─â de 62 de ani, cunoscut drept ÔÇ×m├ónc─âtorul de femeiÔÇŁ, a fost dus la audieri, la Parchetul de pe l├óng─â ├Änalta Curte. Acesta este suspectat c─â ar avea leg─âtur─â cu dispari┼úia a trei surori, b─ârbatul iubindu-se cu fiecare dintre ele. Mai nou, a disp─ârut ┼či a patra concubin─â a acestuia, motiv pentru care a fost din nou ridicat de poli╚Ťi╚Öti.

Procurorii Parchetului de pe l├óng─â ├Änalta Curte de Casa┼úie ┼či Justi┼úie l-au ridicat din nou de acas─â pe Vasile Lavric, cunoscut drept ÔÇ×m├ónc─âtorul de femeiÔÇŁ, acesta fiind dus la audieri, la Bucure┼čti. ├Än dosar ar fi vorba despre o a patra femeie disp─ârut─â, concubina lui Vasile Lavric, cu care acesta avea ┼či copii, Aurica Bodn─ârescu, care este, la r├óndul ei, de neg─âsit.

Care este povestea ÔÇ×m├ónc─âtorului de femeiÔÇŁ

Cazul bărbatului denumit astfel este deschis încă din anul 1995. Vasile Lavric s-ar fi iubit cu trei surori din zona Rădăuţi, care au dispărut de acasă fără urmă.

Este vorba despre Iuliana Iordache disp─ârut─â ├«n anul 1995, c├ónd avea doar 16 ani, Nicoleta Iordache, de 31 de ani la data dispari┼úiei, ┼či Ramona Iordache de 18 ani, ambele disp─ârute ├«n 2005, la trei luni distan┼ú─â una de cealalt─â. 

Citește continuarea pe Adevărul

anamaria ferentz jpeg
credinciosi
BeFunky collage (38) jpg
jojo vacanta culinara jpeg
cove si sotia in turcia JPG
regina letizia (5) jpg
valetina pelinel borcea copii jpg
carrie si boris johnson
image
image
image
image
ludovic orban jpeg
iphone usb c
image png
carrie si boris johnson
regina letizia (5) jpg
colaj editare foto 2 jpg