Cine este Camelia, românca găsită moartă în apropierea unei gări din Italia. Ce poveste tristă de viață are

Camelia Ion, în vârstă de 56 de ani, a fost găsită moartă în noaptea de marți spre miercuri, 16 octombrie 2024, în apropierea unei gări din Italia. Românca plecase de pe meleagurile românești pentru o viaţă mai bună, însă, locuia pe străzi şi trăia de pe o zi pe alta. Ucigașul femeii a fost reținut.

Cine este românca ucisă în apropierea unei gări din Italia / foto: Pexels
Cine este românca ucisă în apropierea unei gări din Italia / foto: Pexels

S-a mutat în Italia în căutarea unei vieți mai bune, dar lucrurile nu au ieșit așa cum își dorea. Pentru o vreme, Camelia a trăit de pe o zi pe alta pe străzi. Viaţa dezordonată pe care ajunsese să o ducă avea să îi aducă şi sfârişitul.

Criminalul, tot un român

Camelia Ion avea 56 de ani când a fost găsită moartă într-o parcare lângă gara din Civitavecchia, în provincia Roma. Românca era dezbrăcată complet, iar corpul victimei prezenta urme clare de agresiune, în special în jurul gâtului. Întregul incident s-a petrecut în jurul orei 2:30, într-un imobil abandonat.

La scurt timp, oamenii legii s-au găsit și pe presupusul făptaș. Criminalul s-a dovedit a fi tot un român, un bărbat în vârstă de 41 de ani, fiind principalul suspect în acest caz de omor. Potrivit Trc Giornale, între cei doi doi a izbucnit o ceartă, care s-a încheiat tragic. Bărbatul a fost deja audiat la secția de poliție Viale della Vittoria și se confruntă cu o acuzație gravă de crimă.

Clădirea din parcarea de lângă gară unde a avut loc crima a fost usă sub sechestru de autorități pentru ca poliția să adune probe care să clarifice circumstanțele exacte ale crimei.

Zona în care a avut loc tragedia este cunoscută ca fiind frecventată de persoane care caută adăpost în nopțile reci sau ploioase. Camelia Ion era o astfel de persoană, care era sprijinită de organizații caritabile locale, precum Crucea Roșie și serviciile sociale. Moartea ei a îngrozit comunitatea din Civitavecchia, unde astfel de acte de violență sunt extrem de rare.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Regele Mihai și nepoții lui colaj jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Aer polar - ger - vremea- meteo- frig- inghet- FOTO Shutterstock
Ai aceasta bancnota in portofel Detaliul scapat de toti pana acum va produce surprize majore jpg
noua zeelanda istock jpg
iarba matei istock jpg
adevar filme romanesti bd in actiune oprite jpeg
sosea1 jpg
rimetea jpg
fructul zeilor la dăbuleni jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net