Cine este cea de-a 60-a victimă de la Colectiv. Tânărul era din Sinaia

22 noiembrie 2015
image
Alexandru Hogea avea 19 ani ┼či era student la Facultatea de Automatic─âfoto: arhiva personal─â

Pe lista celor care ┼či-au pierdut via┼úa ├«n incendiul din clubul Colectiv a fost trecut duminic─â ┼či numele lui Alexandru Hogea. T├ón─ârul avea 19 ani ┼či era internat ├«ntr-o clinic─â din Viena. ├Än urma tragediei, el a suferit arsuri pe 60 la sut─â din suprafa┼úa corpului.

Alexandru Hogea, rănit în incendiul de la Colectiv fusese transferat în urmă cu două săptămâni în Austria, cu o aeronavă a Inspectoratului General de Aviaţie. Atunci, părinţii tânărului au ajuns cu o cursă de linie la Bruxelles, acolo unde li se spusese de la Spitalul Universitar că va fi dus fiul lor, ulterior aflând că el a fost transportat la clinica AKH din Viena. După toată această confuzie, oamenii au ajuns tot cu o cursă de linie în Austria, acolo unde duminică dimineaţa organismul fiului lor nu a putut să mai lupte.

Alexandru Hogea avea 19 ani ┼či era din Sinaia, unde a ├«nv─â┼úat la Colegiului ÔÇŁMihail CantacuzinoÔÇŁ. T├ón─ârul era student ├«n Capital─â, la Facultatea de Automatic─â de la Universitatea Bucure┼čti.

├Än urma incendiului din 30 octombrie, la clubul Colectiv au decedat 26 de persoane, iar ├«n drum spre spital a mai murit o persoan─â. ├Än trei s─âpt─âm├óni de la tragedie au decedat alte 33 de persoane, num─ârul victimelor ajung├ónd, s├ómb─ât─â, la 60. Alte aproximativ 150 de persoane au fost r─ânite ┼či internate ├«n spitale din Capital─â. Dintre acestea, 40 au fost transportate spre unit─â┼úi sanitare din str─âin─âtate, ├«ns─â 11 au decedat, trei ├«n Marea Britanie, unul ├«n Israel, doi ├«n Olanda, unul ├«n drum spre Elve┼úia, unul ├«n Fran╚Ťa, unul ├«n Austria ╚Öi doi ├«n Germania. ├Än spitalele din Bucure┼čti mai sunt internate 40 de persoane r─ânite ├«n incendiul din Colectiv, dintre 10 ├«n stare critic─â sau grav─â.

survivor2 png
kourtney kardashian travis barker (1) jpg
iumor jpg
cub pepe png
alexandra stan sexy png
andreea balan (2) jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
soferita bani benzina pompa jpeg
cipsuri jpeg
Alexander Kuzivanov jpg
variola maimutei jpg
canicula jpeg
traian basescu politician presedinte europarlamentar jpeg