Cine este Vasile-Daniel Suciu, noul ministru al Dezvolt─ârii. Ce avere are

image
Deputatul PSD Vasile-Daniel Suciu (39 de ani) este noul ministrul Dezvoltării regionale și vicepremierFOTO: Facebook

În sfârșit! După ce trei luni fotoliul a fost vacant, Vasile-Daniel Suciu a depus jurământul la Palatul Cotroceni, astăzi, 22 februarie. Deputatul PSD este de astăzi ministrul Dezvoltării regionale și vicepremier. Uite ce avere are!

Vasile-Daniel Suciu a depus jurământul  la Palatul Cotroceni, astăzi, 22 februarie. Deputatul PSD este de astăzi ministrul Dezvoltării regionale și vicepremier. 

Liderul deputa╚Ťilor PSD, Daniel Suciu, propus de partid ca vicepremier ╚Öi ministru al Dezvolt─ârii, a acordat PSD un ├«mprumut ├«n valoarea de 37.000 lei, potrivit declara╚Ťiei sale de avere. Social-democratul de 39 de ani a profesat c├ó╚Ťiva ani ca jurnalist, p├ón─â s─â se ├«ndrepte spre o carier─â politic─â, scrie hotnews.ro.

Deputatul PSD are ╚Öi un credit de 223.000 euro la BCR ├«n 2013, care are a avut scaden╚Ťa anul trecut.

Conform sursei citate, Daniel Suciu (39 de ani) de╚Ťine ├«mpreun─â cu so╚Ťia sa, Maria Suciu, un teren intravilan ├«n Bistri╚Ťa, dob├óndit prin cump─ârare, ╚Öi unul extravilan ├«n Budeu de Jos. Familia Suciu are o cas─â ├«n Bistri╚Ťa, cu o suprafa╚Ť─â de 147 metri p─âtra╚Ťi, cump─ârat─â ├«n 2013. Social-democratul are ╚Öi 3 autoturisme: un Ford Focus fabricat ├«n 2000, o Dacia Logan fabricat ├«n 2009 ╚Öi un Volkswagen Passat fabricat ├«n 2007.

Vasile-Daniel Suciu este din Bistri╚Ťa, c─âs─âtorit ╚Öi are doi copii. Familia Suciu nu are nimic declarat la capitolul bunuri sub form─â de metale pre╚Ťioase, bijuterii sau obiecte de art─â.

Daniel Suciu a ├«ncasat, ca deputat, un venit anual de 87.324, iar so╚Ťia sa, Maria Suciu a avut un venit annal ├«ncasat de 35.200 de lei de la Consiliul Jude╚Ťean Bistri╚Ťa-N─âs─âud.

Vasile-Daniel Suciu, biografia

Vasile-Daniel Suciu a absolvit ├«n 2003 Universitatea ÔÇ×Lucian BlagaÔÇŁ din Sibiu, fiind licen╚Ťiat ├«n ╚śtiin╚Ťe Politice ╚Öi are un master ├«n Management Public, ob╚Ťinut ├«n 2011, la ┼×coala de Studii Academice Post Universitare ÔÇ×Ovidiu ┼×incaiÔÇŁ Bucure┼čti.

Suciu ╚Öi-a ├«nceput cariera profesional─â, ├«n 2007, av├ónd p├ón─â ├«n 2012 func╚Ťia de consilier parlamentar. ├Äntre ianuarie 2007 - septembrie 2007 a fost Director Cancelaria Prefectului - Institu┼úia Prefectului Bistri┼úa-N─âs─âud.

Anterior, februarie 2004-ianuarie 2007, Daniel Suciu a profesat ca jurnalist, fiind ╚Öef al departamentului politic la cotidianul ÔÇ×MesagerulÔÇŁ din Bistri╚Ťa-N─âs─âud. ├Än perioada septembrie 2006 - ianuarie 2007 a fost corespondent la Evenimentul Zilei.

De-a lungul timpului, Daniel Suciu a de╚Ťinut diverse func╚Ťii ├«n PSD. Din iunie 2008 este consilier jude┼úean ├«n CJ Bistri┼úa-N─âs─âud. Din iunie 2010 este pre┼čedinte TSD Bistri┼úa-N─âs─âud ╚Öi vicepre┼čedinte al organiza╚Ťiei social-democrate Bistri┼úa-N─âs─âud. De asemenea, din martie 2009, p├ón─â ├«n prezent de╚Ťine func╚Ťia de purt─âtor de cuv├ónt al PSD Bistri┼úa-N─âs─âud.

Suciu este la al doilea mandat de deputat ├«n Parlamentul Rom├óniei, ales ambele d─â╚Ťi pe listele PSD Bistri╚Ťa-N─âs─âud.

Sursa: hotnews.ro

4 irina rimes divort 34092 jpg jpeg
olivia newton john jpeg
Catalin Botezatu png
front brad pitt gettyimages copy jpeg
6 victor ponta si daciana sarbu avere jpg jpeg
anca serea fiica jpg
Cabral si Adela Popescu   Sunt celebru, scoate ma de aici (2) jpg
10 utile salvamar steag rosu plaja 16 0 jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
foto1 profimedia 0335766210 jpeg
paianjen jpg jpeg
calendar ortodox 2021 09 august sfantul apostol matia png
lucian bode untold boc 640x400 jpg
iphone 14 png
grecia