Ciprian Napy, presupusul ucigaș al lui Emi Pian: "Îi mulţumesc lui Dumnezeu că am scăpat cu viaţă"

Ultima actualizare:

    Ciprian Napy are 26 de aniFoto: captură Digi24
Ciprian Napy are 26 de aniFoto: captură Digi24

De trei zile, la casa Duduienilor din Rahova, poliţia face comandament, ridică elicoptere, iar şeful Poliţiei Capitalei stă de pază zi şi noapte. A intervenit și Ministrul de Interne cu o avertizare după uciderea lui Emi Pian. La 72 de ore de la crimă, principalul suspect a fost reţinut pentru omor.

Richard Gheorghe Emanuel, zis şi Piticu sau Ciprian Napy, suspectul principal, a fost externat de la Spitalul Elias. În fața reporterilor prezenți la fața locului, presupusul ucigaș al lui Emi Pian a făcut declarații halucinante.

"Îi mulţumesc lui Dumnezeu că am scăpat cu viaţă, a vrut să îmi cureţe viaţa! Nu l-am omorât eu.", a declarat suspectul, în fața sediului Poliţiei Capitalei, potrivit observatornews.ro. Cu toate acestea, în fața anchetatorilor și-a recunoscut crima.

"În ziua de azi nu mai există șmecheri. Cine mai e mafiot?"

El a susținut în fața polițiștilor că a fost vorba de autoapărare. În seara crimei, de la un împrumut la jocul de barbut, scandalul a degenerat. Ciprian Napy ar fi fost tăiat şi pus la pământ de oamenii lui Emi Pian. Atunci l-ar fi înjunghiat pe Emi Pian. Suspectul are 26 de ani şi avea cazierul curat. Acum e acuzat de omor.

"Un copil, un drogat, un nebun ce probleme a făcut, nu că ești interlop. Omul e nebun. Trebuie să stea la Spitalul 9 și a făcut acest incident de s-a întâmplat această nenorocire. În ziua de azi nu mai există șmecheri. Cine mai e mafiot? Cine mai are impresii de mafiotisme, de șmecherii? Poliţia Română e smecheră. Altcineva, cine poate să mai fie?", a declarat vărul lui Emi Pian,

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
IMG 0107 jpeg
image
image
image
image
image
image
Pensionatul Domnesc de Fete jpg
bătrâni  foto   Shutterstock jpg
ambulanta jpg
aeroport foto pixabay jpg
masa de paste shutterstock jpg
maramures paste1 jpg
bujori1 jpg
supermarket 5202138 1280 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net