Ciuda╚Ťeniile alegerilor locale din septembrie 2020. Localit─â╚Ťi unde scrutinul se organizeaz─â degeaba

image
├Än 75 de localit─â╚Ťi actualii primari vor fi singuri pe buletinul de vot

Mai sunt 21 de zile p├ón─â la data alegerilor locale dar ├«n unele localit─â╚Ťi se ╚Ötie deja cine va fi primar. Cum este posibil? Exist─â ├«n Rom├ónia 75 de localit─â╚Ťi unde la alegeri va participa un singur candidat la func┼úia de primar - primarul ├«n func┼úie.

Potrivit antena3.ro, organiza┼úia non-guvernamental─â Expert Forum a lansat o platform─â online, ├«n care a adunat to┼úi candida┼úii pentru func┼úiile de primari, pre┼čedin┼úi de consilii jude┼úene ┼či consilieri locali sai jude┼úeni. Cum legea alegerilor nu prevede desemnarea automat─â a c├ó┼čtig─âtorului acolo unde exist─â un singur candidat, procesul electoral se va desf─â┼čura la fel ca ├«n localit─â┼úile unde sunt doi sau mai mul┼úi competitori. ├Än Timi┼č, ├«n Checea, o localitate aflat─â la nici 20 de kilometri de grani┼úa cu Serbia, localnicii ├«l vor avea pe buletinul de vot la func┼úia de primar doar pe Daniel Florea, actual primar din partea PNL. Pentru c─â este sigur c─â va c├ó╚Ötiga, Florea nici nu ├«╚Öi va face campanie, el va folosi perioada pentru a se odihni.ÔÇŁO sa imi iau concediu ╚Öi acas─â. Ideea e c─â, in afara de primarie, mai sunt si agricultor si trebuie sa imi pregatesc magaziile de recoltat de porumb. Asta o sa fac", a declarat Florin Daniel Florea, primarul din Checea, pentru opiniatimisoarei.ro.

O femeie, primarul f─âr─â contracandidat din Constan╚Ťa

Gabriela Iacobici din partea PSD conduce destinele localit─â┼úii Gr─âdina din jude╚Ťul Constan╚Ťa ├«nc─â din 2008. Pre┼čedintele PNL Constan┼úa Bogdan Hu┼úuc─â a declarat c─â localitatea Gr─âdina este fief PSD, iar oamenilor le-ar fi fric─â s─â voteze cu altcineva. De partea cealalt─â, prim─âri┼úa este mul╚Ťumit─â de ce a realizat ├«n cele trei mandate de p├ón─â acum ╚Öi consider─â faptul c─â nu are contracandida╚Ťi drept o dovad─âÔÇŁc─â este cea mai bun─âÔÇŁ.

Moldova, zona cu cei mai mulţi candidaţi unici

Iat─â dou─â exemple. ├Än comuna M─âlini, din Suceava, primarul PNL Petru Nistor este singura op┼úiune a localnicilor pe buletinul de vot. Asta ├«nseamn─â c─â are nevoie de un singur vot pentru a c├ó┼čtiga - votul lui. ├Än jude╚Ťul Vaslui, Silviana Bahrim, primarul PSD al localit─â┼úii Vutcani va candida ╚Öi ea de una singur─â. Este ├«ns─â obi╚Önuit─â: ╚Öi ├«n 2016 a concurat de una singur─â, dup─â ce celelalte partide nu au g─âsit un om care s─â candideze ├«mpotriva ei.

Citi╚Ťi ╚Öi

Cine este Nicu┼čor Dan, candidatul sus╚Ťinut de PNL la Prim─âria Capitalei

Alegeri Locale 2020. Infrac╚Ťiuni electorale. Ce sunt ╚Öi cum se pedepsesc

silviu silvius prigoana jpeg
Lucile Randon
Andreea Banica (foto Facebook) jpg
anamaria prodan3 png
280952814 1610884362606650 749984686026597387 n jpg
laura cosoi jpg
4 theo rose jpeg
jon snow si daenerys foto instagram
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
calendar ortodox 2021 26 iunie sf david tesalonic png
silviu silvius prigoana jpeg
E bine în parc, păcat că sunt atâţia ţânţari! jpeg
Lucile Randon
lacul techirghiol apa roz explicatie fenomen constanta 775659 webp
so╚Ťie george simion jpeg