Ciupercile halucinogene, cel mai la modă drog. Uite ce riști dacă le cumperi!

13 iunie 2018
simeon stalpnicul png
Ciupercile halucinogene sunt mici, maro și se află pe lista drogurilor interzise la noi

Marijuana era considerat p├ón─â acum un drog folosit de multe persoane care doreau s─â se simt─â ÔÇŁbineÔÇŁ ├«n anumite situa╚Ťii. Acum, la mod─â sunt ciupercile halucinogene, drogul care d─â o stare de beatitudine ╚Öi provoac─â halucina╚Ťii. Se v├ónd la liber pe Internet, dar uite ce ri╚Öti dac─â le cumperi!

Ciupercile halucinogene se afl─â printre principalele droguri consumate ├«n Rom├ónia. Potrivit  rezultatelor ultimului studiu efectuat ├«n r├óndul popula╚Ťiei, consumul de droguri a  crescut, substan╚Ťele psihoactive sunt din ce ├«n ce mai c─âutate, iar marijuana continu─â s─â fie cel mai folosit drog ├«n ╚Ťara noastr─â.

Ciupercile halucinogene, mai folosite decât heroina

Cu toate acestea, din urm─â vin tare ciupercile halucinogene, care au surclasat heroina, amfetaminele ┼či ketamina. Nu mai pu╚Ťin de 0,5% dintre cei care aleg s─â se drogheze o fac cu ace╚Öti spori denumi╚Ťi magici.

Sunt ciuperci, dar ╚Öi trufe din familia  Psilocybe (cele mai uzitate sunt Psilocybe semilanceata ╚Öi P─âl─âria ╚Öarpelui), maronii care cresc ├«n regiunile montane din Europa, Australia, Noua Zeeland─â, Japonia.

Unde cresc și cum se consumă ciupercile halucinogene

Acestea se consumă de obicei crude sau după ce au fost în prealabil puse la uscat. De asemenea, pot fi gătite sau preparate ca ceai, pot fi consumate ca atare sau sub formă de infuzie.

Provoacă halucinaţii, adică distorsionări puternice ale felului în care o persoană percepe realitatea.

Consumatorul vede, aude ┼či simte lucruri care par reale, dar care de fapt nu exist─â. Unele dintre ele, pot provoca ┼či rapide schimb─âri de dispozi┼úie, treceri  ├«n scurt timp de la o stare de bucurie la o stare de furie.

simeon stalpnicul png
Ciupercile halucinogene se vând pe diverse site-uri din străinătate

Se comand─â online, dar la noi sunt interzise

Acestea se pot comanda de pe diferite site-uri din străinătate, unele dintre ele traduse în limba română.

O pungu╚Ť─â cost─â ├«ntre 10 euro ╚Öi ajung p├ón─â la 290 de euro, ├«n func╚Ťie de cantitate ╚Öi de tipul ei.

Ba chiar, cei care v├ónd te asigur─â c─â vor ╚Öi livrate ├«ntr-un colet discret. Aten╚Ťie, ├«ns─â! La noi sunt interzise, astfel c─â po╚Ťi ajunge la pu╚Öc─ârie.

Spre exemplu, un t├ón─âr, de 26 de ani, din Bra╚Öov a fost re╚Ťinut de DIICOT, dup─â ce a fost interceptat c─â a comandat a╚Öa ceva.

Oamenii legii l-au ├«nh─â╚Ťat ├«n momentul ├«n care s-a dus s─â ridice coletul, care con╚Ťinea 350 g de ciuperci halucinogene, pe care pl─âtise 180 de euro.

╚śi zilele trecute, trei tineri, cu v├órste cuprinse ├«ntre 25 ╚Öi 30 de ani, din Cluj au fost prin╚Öi de jandarmi, ├«n zona P─âdurii Hoia-Baciu cu a╚Öa ceva la ei ╚Öi au ajuns pe m├óna procurorilor.

simeon stalpnicul png
Clujenii au fost depista╚Ťi de jandarmi c─â aveau la ei dou─â ciuperci halucinogene

Str─âinii le consum─â din liceu

Studii recente realizate ├«n Marea Britanie arat─â c─â ├«ntre 12 ╚Öi 15% din tinerii de 16 ani au m─ârturisit c─â au consumat ciuperci cel pu╚Ťin o dat─â ├«n via╚Ť─â. ├Än Sco╚Ťia sau ├«n ╚Üara Galilor consumul este ╚Öi mai crescut, iar o cincime dintre tineri au ├«ncercat cel pu╚Ťin o dat─â ├«n via╚Ť─â.

Gabi B─âd─âl─âu jpeg
cub jojo admin gif
cristina siscanu 1 jpeg
image
femeie care numara bani jpeg
alina puscas png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
oliver stone foto reuters
femeie care numara bani jpeg
calendar ortodox 2021 22 mai sfantul mucenic vasilisc png
variola
1 olena zelenska prima doamna a ucrainei jpg sotia lui volodimir zelenski razboi in ucraina copii 6 jpg jpeg
ambulanta