Clanul Băsescu iese la cârciumă cu SPP-iștii și bona. Imagini inedite cu familia fostului președinte

Ultima actualizare:
Băsescu şi Berlusconi, bucuroşi  să se reîntâlnească la Bruxelles
Băsescu şi Berlusconi, bucuroşi să se reîntâlnească la Bruxelles

Nu mai e preşedintele ţării de cinci ani, dar tot statut de privilegiat are. Atunci când iese la restaurant cu familia, Traian Băsescu este flancat de SPP-işti. La fel s-a întâmplat şi zilele trecute când a ieşit la un restaurant de lux, din Capitală, alături de familia sa.

Lui Traian Băsescu (67 de ani) îi place viaţa. Petrece la restaurant şi se veseleşte ori de câte ori are ocazia. Iar localul ”Casa Doina”, de pe Şos. Kisseleff, care are o istorie de 130 de ani, a rămas şi acum pe placul fostului şef de stat.

EBa şi nepoţeii au aşteptat pe trotuar  până când părinţii s-au urcat în maşină
EBa şi nepoţeii au aşteptat pe trotuar până când părinţii s-au urcat în maşină

Când vrea o seară liniştită sau, din contră, dansantă, acesta se refugiază aici. Îi place să guste din bucatele tradiţionale şi să savureze cele mai alese sortimente de vin. Zilele trecute, fostul preşedinte a luat cina în compania soţiei sale, Maria, a fiicei, Elena, şi a celor trei nepoţi, Sofia Anais (7 ani) Traian Jr. (5 ani) şi Anastasia (1 an).

Deloc fiţoasă, Elena a pornit  printre trecători spre maşina ei
Deloc fiţoasă, Elena a pornit printre trecători spre maşina ei

Ca să stea liniştiţi, aceştia au luat-o cu ei şi pe bona filipineză, iar cinci SPP-işti au vegheat de la stradă, în timp ce un altul a stat la masa prezidenţială. Îmbrăcaţi lejer, aceştia au petrecut în jur de trei ore în interiorul localului. Elena a purtat o rochiţă largă, roşie, la care a asortat o pereche de papuci cu talpă groasă. Pentru că nu a avut timp să se coafeze, EBa şi-a făcut un coc în creştetul capului. Sofia şi Traian Jr. au stat de mâna bonei, în timp ce micuţa Anastasia a preferat braţele mamei. 

A petrecut trei ore cu nepoţii

Portretul de familie nu a fost însă complet. Din peisaj au lipsit Cătălin Gheorghe, zis Tomată, iubitul Elenei, dar şi Ioana şi soţul ei, avocatul Radu Pricop, cu băieţelul lor. Se ştie că mezina este mai apropiată de părinţii ei şi îi face plăcere să petreacă în compania părinţilor ei.

Bona filipineză este  foarte îndrăgită de copilaşi
Bona filipineză este foarte îndrăgită de copilaşi

Probabil că Tomată era ocupat cu afacerile sale în domeniul culinar. Bărbatul de doar 27 de ani deţine două pizzerii, deschise în centrul Bucureştiului, dar şi deja celebra ”La ciorbărie”, unde se găteşte doar ”zeamă”. Atunci când are timp, EBa se implică personal şi munceşte cot la cot cu iubitul la pizzeriile familiei.

La plecare, Traian Băsescu a fost flancat de gărzile de corp, la fel şi fosta Primă Doamnă, de altfel, o prezenţă foarte discretă şi plăcută.

Băse, coleg de comisie cu Silvio Berlusconi


    Băsescu şi Berlusconi, bucuroşi  să se reîntâlnească la Bruxelles
Băsescu şi Berlusconi, bucuroşi să se reîntâlnească la Bruxelles

Traian Băsescu are timp să iasă în oraş mai mult în weekend, pentru că de luni până joi se află la Bruxelles. Este la primul mandat de europarlamentar, din partea PMP. El a obţinut şi funcţia de vicepreşedinte al Comisiei pentru Afaceri Externe din cadrul Parlamentului European, care este considerată cea mai importantă, deoarece elaborează politica externă a UE, împreună cu Înaltul Reprezentant al Uniunii pentru Afaceri Externe şi Politică de Securitate. Funcţia de preşedinte al comisiei este deţinută de neamţul David McAllister, din Partidul Creştin Democrat, din care face parte şi Angela Merkel. În aceeaşi comisie este şi Silvio Berlusconi, liderul Forza Italia. De asemenea, fostul preşedinte al României este parte şi din Delegaţia comisiei parlamentare de asociere UE-Ucraina. Cu câtă muncă are pe cap, atunci când vine în ţară Băsescu are chef să se destindă şi să mănânce bucate ca la mama casă. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Joe Biden FOTO Profimedia
monede pexels jpg
concert pixabay jpg
ambuteiaj   masini viniet apentru bucuresti jpeg
grecia pixabay jpg
Cutremur in Turcia FOTO Profimedia jpg
Israel atacă Iranul FOTO IRGC via CNN jpg
mihaela bilic instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net