Claudiu, ucis de aburul din baie

image
† Claudiu Toader (30 de ani) a participat în 2012 la concursul «Românii au talent» de la PRO TVFotografii: Florin Şuler / Roberto Sălceanu / Pro tv

A uimit o ţară întreagă la “Românii au talent” când a dat viaţă blatului de pizza. Duminică dimineaţă, vestea că pizzarul Claudiu Constantin Toader a fost găsit mort a şocat pe toată lumea.

Reporterii Click! au fost în localitatea Negoieşti, din Călăraşi, acolo unde, la casa părintească, a fost dus ieri, corpul lui Claudiu (32 de ani). În ciuda tristeţii, ceilalţi doi fraţi ai săi, George (27 de ani) şi Florin (36 de ani), au reuşit să ne povestească ce s-a întâmplat sâmbătă noaptea.

image
Claudiu, împreună cu fraţii săi, George şi Florin, deschisese o pizzerie în zona Floreasca

Aveau împreună o pizzerie vizavi de stadionul Dinamo. George povesteşte că s-au întâlnit sâmbătă seară la restaurant, iar fratele său i-a spus că este mort de oboseală. Vineri fusese la pescuit şi nu dormise toată noaptea. “În timp ce eu am rămas să completez nişte acte, el s-a dus la un bar din zona Aviaţiei unde a băut trei beri cu prietenii. Apoi s-a întâlnit cu iubita lui, la un club prin Băneasa. Pe la ora 5.00 a plecat acasă”, rememorează cu lacrimi în ochi George.

image
Ultima fotografie a lui Claudiu, sâmbătă noaptea, într-un club

Era 5.30, în dimineaţa zilei de duminică şi Claudiu intra în casă decis săşi facă o baie, doar-doar îi trece oboseala. După 30 de minute, fratele cel mare, Florin, a intrat în apartament şi l-a găsit în jacuzzi fără suflare, cu o mână pe butoanele de reglaj şi cu cealaltă în apă. Timp de o oră şi jumătate s-au chinuit cei de la SMURD să îl resusciteze, dar în zadar. Medicii de la IML au dat ieri verdictul: insuficienţă cardio-respiratorie acută pe fond de oboseală.

image
"Fratele meu n-a dormit două zile şi două nopţi". George, fratele mai mic

“Doctorii au spus că nu au găsit alcool sau alte substanţe în corpul lui, aşa încât moartea a putut fi provocată ori de la apa fierbinte, ori de la aburii din jacuzzi”, explică George. Toţi cei care îl cunosc sunt însă siguri de un lucru: dacă îngerii mănâncă pizza, Claudiu ştie reţeta perfectă. 

cub theo rose png
claudia patrascanu copii png
ingrijorare
Kate Middleton (3) jpg
https   www prosport ro wp content uploads 2022 03 Transformare socanta a pilotului Daniel Onoriu cum a ajuns sa arate dupa 55 de zile de coma si cu un stomac cat un pix FOTO webp
Kate Middleton
cub mircea bravo png
8 kanye west shutterstock 477795043 jpg jpeg
soldati usi in timp ce se predau in Herson FOTO The Sun jpg
Kelemen Hunor FOTO gov.ro
image
image
image
image
8 salariu marian godina 5 jpg jpeg
calendar ortodox 2021 07 octombrie serghie si vah jpeg
Kate Middleton
pxclimateaction 4168906 1920 jpg
elena udrea adrian alexandrov jpeg
police gb15dc8736 1920 jpg