Click! a primit premiul pentru «Cel mai citit ziar»

Covor roşu, vedete una şi una, o locaţie specială - Ambasad’Or Events Otopeni, o prezentatoare pe măsură – Cosmina Păsărin. Joi seară, la Gala de Decernare a Premiilor Online Radar de Media, ziarul Click! a primit trofeul pentru „Cel mai citit ziar” în 2012.

27% dintre cititorii din mediul online au pus pe primul loc ziarul Click! ca fiind cel mai citit ziar din România. Pe locul doi s-a plasat „Libertatea” cu 21%, urmată de „Adevărul” cu 16%.

Premiile Online Radar de Media sunt la cea de-a patra ediţie şi sunt singurele premii care se acordă industriei mass-media de către cititorii din mediul online, rezultatele voturilor fiind la vedere. Anul acesta concursul a debutat în luna februarie cu prima faza “Selecţia Naţionala” unde cititorii au avut posibilitatea să propună nominalizări la cele 20 de categorii participante împărţite în patru domenii: televiziune, radio, presă scrisă şi online şi showbiz.

Astfel, „Vocea României” a luat premiul „Cel mai bun show de divertisment”, „Happy Hour” – Cea mai bună emisiune tv, „Românii au Talent” – Cea mai bună emisiune-concurs, „România, te iubesc!” – Cea mai bună emisiune informativă, „Mireasa pentru fiul meu” – Cel mai bun reality show, Mirela Boureanu Vaida, cea mai bună prezentatoare tv a anului.

La categoria radio, Daniel Buzdugan a primit premiul „Cea mai bună voce”, iar Kiss Fm – Cel mai ascultat post de radio.Categoria showbiz a fost cea mai disputată şi a adunat cele mai bune vedete ale momentului. Laura Cosoi a fost desemnată cea mai sexy vedetă, Andra – Artistul anului 2012, Connect-R - Cea mai bună melodie a anului cu „Vara nu dorm”.

vica blochina si bianca patrichi jpg
astrolog madalina manole jpg
madalina manole facebook jpg
Gabriela Cristea poza principala jpg
caine jpg
cub oana niculescu mizil png
cub andi moisescu png
cub gina pistol smiley png
image
image
image
image
image
image
cele mai bune telefoane pana in 1 1170x644 jpeg
v1 jpg
Victor Piturca la DNA  Foto Inquam Photos George Calin (5) jpg
Imagine WhatsApp 2023 02 01 la 14 39 01 jpg
Talibanii nu mai vor să vadă femei nicăieri jpg
Sandip Brahmin jpeg