Click!MANIA i-a adus 1.000 de lei!


    “Cu Click! trece timpul mai repede când fac naveta”,  spune Mariana Neagu
“Cu Click! trece timpul mai repede când fac naveta”, spune Mariana Neagu

Concursul nostru Click!MANIA a făcut-o pe Mariana Neagu, din localitatea 1 Decembrie, județul Ilfov, mai bogată cu 1.000 de lei.

”Nu am câștigat în viața mea fără muncă. De aceea nici nu am prea deschis lozul de la Click! pentru că eram convinsă că eu nu am noroc la bani nemunciți. Când am văzut că am câștigat o mie de lei, nici nu am putut să decid ce am să fac cu atâția bani. Citesc ziarul Click! de la prima, până la ultima pagină. Îmi plac toate rubricile, chiar și cele de sport pentru că sunt microbistă înfocată. Cu ziarul Click! îmi trece timpul mai repede în timp ce fac naveta la lucru. Nu îmi încap în pantofi de bucurie că am câștigat”, ne-a spus Mariana Neagu (58 ani).

Până la 15 iunie, Click!MANIA te așteaptă cu peste 4.000 de premii. Pe lângă marele premiu (o Dacia Logan), premiile în bani și miile de alte surprize pe care ți le-am pregătit sunt puse în joc și 1.620.000 de lozuri cu reduceri la diverse produse din cele 3 game de produse aparținând Studio Moderna (Dormeo, Delimano, TopShop) conform ofertelor prezentate zilnic în paginile de concurs din ziarele Click! și Click! de Duminică.

Pentru a câștiga o reducere, pe loz trebuie să apară 3 simboluri cu procent de reducere și gama la care se aplică reducerea. Atenţie! Dacă ai găsit lozul cu simbolul Joker (trifoi) consultă pagina de regulament unde sunt prezentate produsele şi valoarea reducerii aplicate în ziua respectivă.  Premiile se revendică la 021.407.66.28, tarif normal, zilnic între orele 07.00 - 19.00 în ziua de apariţie a ziarului Click! cu lozul cu simbolul de reducere.

„Priveghiul prinților“: Copiii Reginei au vegheat sicriul Elisabetei FOTO Profimedia
George Burcea in Wednesday jpg
incendiu colentina foto isu  jpg
1 mihai voropchievici jpg jpeg
cub șerban huidu png
4 cristina ich si alex piturca jpg jpeg
cub daniel onoriu png
cub deea maxer png
image
image
image
image
image
image
Mașini blocate în trafic de ninsoare - vremea - meteo - ninge FOTO Shutterstock
cod rutier jpg
incendiu colentina foto isu  jpg
4 cristina ich si alex piturca jpg jpeg
chei locuinta
sotie alexandru arsinel 284923 jpeg