Clienții Vodafone România sub 24 de ani primesc bonusuri și oferte exclusive prin noua aplicație Vodafone Shake

simeon stalpnicul png

Clienții Vodafone România sub 24 de ani, atât cei care utilizează un abonament, cât și cei care au o Cartelă Vodafone, pot beneficia de bonusuri și oferte exclusive pe care le pot accesa printr-o nouă aplicație, Vodafone Shake, adaptată nevoilor acestei categorii de vârstă.

Utilizatorii Vodafone Shake pot să-și activeze gratuit un bonus de 10 GB, săptămânal, pentru a fi tot timpul conectați, precum și pachetul cu cele mai populare aplicații de social media, primind trafic nelimitat pentru utilizarea acestora. Tinerii beneficiază de asemenea, direct în aplicație, de oferte speciale pentru opțiunea Music, ce include aplicațiile favorite de streaming de muzică, pe care le pot utiliza fără a consuma trafic de date.

Numele de Vodafone Shake vine de la metoda inedită și amuzantă folosită pentru activarea ofertei selectate: utilizatorul trebuie să zguduie telefonul până la obținerea confirmării de activare. 

Activarea bonusului de 10 GB și a pachetului cu trafic nelimitat in aplicațiile de social media poate fi făcută săptămânal. Opțiunea cu aplicații de muzică poate fi achitată pentru o zi sau pentru o săptămână. La finalul perioadei, utilizatorii pot reactiva ofertele urmând în aplicație aceiași pași parcurși inițial.

Activarea gratuită a pachetului de aplicații pentru social media sau a bonusului de 10 GB poate fi făcută prin Vodafone Shake de către orice utilizator al Cartelei Vodafone care are activă o ofertă de minimum 5 euro credit, cât și de către orice abonat Vodafone. Pachetul pentru aplicațiile de muzică poate fi accesat fără a se aplica cerința ofertei minime active pentru Cartela Vodafone. 

  • Bonus săptămânal de 10 GB și trafic nelimitat pentru cele mai populare aplicații de social media
  • Metodă inedită de activare a ofertelor direct în aplicație: utilizatorul trebuie să zguduie telefonul
  • Ofertele sunt valabile pentru toți cei care folosesc aplicația, fie că sunt abonați Vodafone sau utilizatori ai Cartelei Vodafone

Aplicația Vodafone Shake poate fi descarcată din Play Store, pentru Android și din App Store, pentru iOS, clienții Vodafone România putând intra în aplicație direct prin contul de Facebook. Pentru a face dovada vârstei și a primi acces la bonusurile și ofertele speciale dedicate tinerilor sub 24 de ani, este nevoie ca utilizatorii să-și adauge numărul de telefon Vodafone și codul numeric personal. După verificare, utilizatorul este direcționat către pasul de alegere a ofertei, care poate fi activată rapid, direct în aplicație. Pentru mai multe informații, accesați www.vodafone.com. 

Recent, Vodafone România a fost desemnată cea mai rapidă rețea mobilă din țară, potrivit testelor efectuate de utilizatorii de date mobile din România în al treilea trimestrul al anului 2017, cu ajutorul Speedtest by Ookla, cea mai populară aplicație de testare a vitezei de internet din lume. Rezultatele a peste 250.000 de teste din perioada iulie-septembrie 2017 efectuate de utilizatori arată că rețeaua Vodafone România oferă cele mai mari viteze medii de descărcare, cele mai mari viteze medii de încărcare, precum și cea mai mică latență de transmisie a datelor mobile. Vodafone România a fost certificată ca fiind cea mai rapidă rețea de date mobile din țară și pentru al doilea și al treilea trimestru din 2016, potrivit testelor efectuate de utilizatorii aplicației Speedtest by Ookla.

meghan markle harry regina jpeg
meghan markle harry regina jpeg
cub bianca dragusanu sofia animat gif
inger   brigitte pastrama 1 jpeg
Anamaria Prodan Laurențiu Reghecampf
gabriela cristea
BeFunky collage (12) jpg
Ioana Petric jpg
Avioane F-35 FOTO f35.com
arestare politisti Galati
image
image
image
image
elon musk foto profimedia
militar pedofil jpeg
1 priscilla chan si mark zuckerberg jpg jpeg
calendar ortodox 2021 29 septembrie sfantul cuvios chiriac sihastrul png
talibani
Regina Elisabeta