Clienţii Volksbank cu credite în franci, chemați pentru reconversia în lei

image
Clienții Volksbank primesc oferta începând de azi și până la sfârșitul lui iulie

Clienţii Volksbank cu credite în franci elveţieni vor fi contactaţi telefonic începând de azi şi invitaţi la sucursale pentru a le fi prezentată oferta de conversie în lei. Aceasta este valabilă până la sfârşitul lunii iulie.

”Astăzi a fost dat startul ofertei pentru clienţii Volksbank România cu împrumuturi în franci elveţieni, care constă în returnări de comisioane şi reduceri de care pot beneficia, la cerere, aproximativ 18.300 de persoane. Oferta este valabilă în perioada 4 mai - 31 iulie, în peste 100 dintre sediile VBRO din ţară, iar lista cu acestea poate fi consultată pe siteul Volksbank România”, se arată într-un comunicat al Băncii Transilvania.

Clienţii pot merge în unităţile băncii pentru conversia creditelor lunea, miercurea şi vinerea în intervalul 9.00-17.00, iar marţea şi joia până la ora 19.00.

Echipa mixtă BT-Volksbank le va prezenta oferta în detaliu, respectiv totalul reducerilor, soldul creditului în urma aplicării reducerilor, noua sumă lunară de plată şi etapele care trebuie urmate, astfel încât un client al Volksbank să devină client al Băncii Transilvania.

Banca a precizat că vor avea prioritate clienţii care au rămas buni platnici, pentru acceptarea ofertei de conversie având la dispoziţie minimum 15 zile, iar programarea pentru semnarea documentelor se va face după consimţământul clientului.

Conversia se va realiza la cursul BNR din data semnării documentaţiei, în faţa notarului public.

BT este noul proprietar al Volksbank și va returna debitorilor în franci sumele deja plătite drept comision de risc, prin reducerea soldului împrumutului.

La  acesta se adaugă o reducere de 22,5% la soldul creditului rezultat, după diminuarea cu comisionul de risc/administrare plătit efectiv şi nerecuperat de clienţi până la data conversiei.

Volksbank nu mai calculează şi nu mai percepe, de la 8 aprilie, comision de risc sau administrare, iar până la 17 mai clienţii beneficiază de cursul de schimb CHF-leu îngheţat la nivelul de la sfârşitul anului trecut.

2 simona halep a facut vaccinul pfizer impotriva coronavirusului jpg jpeg
Tora Vasilescu
adelina pestritu si virgil steblea 003 jpeg
FotoJet jpg
image png
Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan
ruxi si cristi mitrea jpg
cub cove png
Stoichita
Printesa Diana si Charles FOTO Getty Images jpg
image
image
image
image
2 simona halep a facut vaccinul pfizer impotriva coronavirusului jpg jpeg
Ceapa 1 jpg
Delia Lugojan, Robert şi Matei jpg
Mariana Mamonova   pe front jpg
calendar ortodox 2021 28 septembrie sfantul cuvios hariton marturisitorul png
whatsapp 1212017 1920 jpg