Clotide Armand, în autoizolare, după ce șeful Biroului Electoral Sector 1 ar fi fost depistat pozitiv cu SARS-CoV-2

1 octombrie 2020
article img
Clotide Armand s-a autoizolat la domiciliu Sursă foto: Arhivă Click!

Clotide Armand, noul primar al sectorului 1, a intrat în autoizolare după ce s-a anunțat că șeful Biroului Electoral Sector 1 ar avea coronavirus. Ea a vorbti în cadrul unui interviu acordat prin intermediul unui apel video despre decizia pe care a luat-o și a menționat că se simte obosită.

Clotide Armand a câștigat alegerile pentru Primăria Sectorului 1 cu o diferență de 1007 de voturi față de contracanditatul său. Ea a fost invitată în platoul unei emisiuni pentru a discuta despre cursa electorală, dar și despre speculațiile care au luat naștere în jurul rezultatelor. Clotide Armand a refuzat să facă deplasarea și să se prezinte în platou și a ales să se izoleze la domiciliu, după ce șeful Biroului Electoral Sector 1 ar fi fost testat pozitiv pentru coronavirus. 

Clotide Armand, în autoizoalre 

“Sunt obosită, după aceste zile intense, dar sunt și precaută, n-am vrut să risc nimic, pentru mine și pentru dumneavoastră”, a declarat edilul ales pentru Sectorul 1 al Bucureștiului în cadrul unui videocall. 

Clotilde Armand, candidata USR-PLUS la Primăria Sectorului 1, a câștigat alegerile în fața lui Dan Tudorache. Ea a obținut 40,95% din voturi, la o diferenţă de 1,13% de candidatul PSD, Daniel Tudorache, care are 39,82%, potrivit datelor parţiale centralizate de BEC, până miercuri, la ora 10:30, după numărarea a 97,74% dintre voturi. 

Cine este Clotilde Armand, primarul sectorului 1 din București

Clotilde Marie Brigitte Armand s-a născut la 28 iunie 1973, în localitatea Pointe-a-Pitre din Franța, unde tatăl ei își îndeplinea serviciul militar alternativ ca profesor de matematică. Familia ei este originară din orașul francez Vichy, unde trăiesc în prezent părinții ei.