Clujeanul care a plecat în jurul lumii a ajuns în Rusia! L-a luat ambulanţa «de ocazie»

Ultima actualizare:
Timotei
Timotei

Îşi trăieşte visul cu ochii! Clujeanul Timotei Rad a plecat în aventura vieţii la 21 iunie, iar acum a ajuns deja în Rusia, după ce a făcut autostopul ore în şir. Pentru a ţine legătura cu prietenii şi pentru a le împărtăşi din experienţele de zi cu zi, autostopistul postează pe blogul personal poze şi întâmplări inedite.

“Pentru că viaţa bate filmul!!! Cel puţin în cazul meu viaţa cu siguranţă le dă în freză la tăte filmele!!!”, scrie Timo pe blogul personal după câteva zile petrecute în mama Rusie.

Luni, 1 iulie, clujeanul a părăsit Kievul, dar nu înainte de a se distra o noapte întreagă cu noi prieteni pe care şi i-a făcut în zonă. După care, tânărul l-a luat la braţ pe Columb, nelipsitul său rucsac, şi a pornit spre Sankt Petersburg. Înainte să iasă din Ucraina a fost luat la ocazie chiar de o ambulanţă.

timotei
timotei

“Sankt Petresburg e un oraş extraordinar de fain! Poate cel mai fain din Europa! Are aerul acela imperial! E foarte curat, foarte bine organizat! Totul e perfect aici! E destul de scump însă! O bere într-un bar e cam 3 €”,  mai spune Timotei. Aici s-a distrat cât pentru o lună întreagă. A vizitat Pitiergov-ul, palatul lui Petru cel Mare, şi cum reşedinţa regală e situată pe malul mării, Timo a făcut şi o baie la curtea regelui.

timotei
timotei

Clujeanul a ajuns şi la casa lui Dostoievski. “A fost un sentiment super să ştiu că am fost în casa lui. Pentru mine e cel mai mare scriitor din toate timpurile”, scrie autostopistul.


    timotei
timotei

În drumul spre Moscova a fost luat la ocazie de un şofer pe tir. În autotren erau două persoane, şoferul şi partenera sa, care s-a dovedit a fi o prostituată. “Am oprit să mâncăm, iar la plecare au luat băutură pentru drum. Eu şi ea beam, el conducea… nu am mai păţit aşa ceva de când îs! Am băut enorm! Nu mai ţin minte cât! Ştiu doar că tot oprea tirul şi mai cumpăra câte un flacon de 2 litri, iar eu râdeam ca prostu când vedeam un nou flacon PLIN!!! Cred că am băut vreo 8 beri, în orice caz şi ca atare… am fost foarte foarte beat!!! ”, scrie tânărul.

După circa 100 km , Timotei a trebuit să facă din nou autostopul, de data asta beat. Şi a fost luat la ocazie în mai puţin de un minut de un cuplu de ruşi. Aşa a ajuns în Moscova, iar în central oraşului a întâlnit un rus, tată a două fete care s-a oferit să-l cazeze pentru o noapte.  “Dimineaţă m-am trezit în baie…întins pe gresie…între wc şi cabina de duş…gol puşcă!!! Nu ţin minte cum am ajuns acolo…După ce m-am trezit rusul mi-a zis «Încă trăieşti! Felicitări»…cred şi eu că l-am impresionat! Am băut de 2-3 ori mai mult ca el!”, povesteşte clujeanul, care s-a simţi ca-n deja celebrul film Hangover (Marea Mahmureală). Acum Timo se îndreaptă către Siberia pentru noi aventuri şi experienţe de neuitat.

Întreaga poveste o găsiţi aici!

Citeşte şi:

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Joseph Maroon01 jpg, FOTO facebook/Joseph Maroon
image
image
image
image
image
image
index webp
Cristian Popescu Piedone afișând tricoul cu mesajul „Și eu sunt interlop” png
image png
Interviu angajare job shutterstock 161909402 jpg
Mici pe gratar FOTO Shutterstock jpg
earthworm 686592 1280 jpg
belgium 6497401 1280 jpg
pestera Farcu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net