CNSU propune prelungirea cu 30 de zile a st─ârii de alert─â ┼či men┼úinerea restric┼úiilor de circula┼úie pe timp de noapte

8 noiembrie 2021
image
Fi╚Ťi aten╚Ťi la simptome ca s─â v─â da╚Ťi seama dac─â sunte╚Ťi gripa╚Ťi ori sunte╚Ťi infecta╚Ťi cu Covid-19!

Comitetul Na┼úional pentru Situa┼úii de Urgen┼ú─â (CNSU) propune prelungirea cu 30 de zile a st─ârii de alert─â ├«ncep├ónd din 9 noiembrie ┼či men┼úinerea restric┼úiilor de circula┼úie pe timp de noapte.

ÔÇ×Se propune prelungirea st─ârii de alert─â pe ├«ntreg teritoriul na┼úional, pentru o perioad─â de 30 de zile, ├«ncep├ónd cu data de 09.11.2021. ArM─âsurile de prevenire ┼či control a infec┼úiilor generate de virusul SARS-CoV-2, propuse a fi adoptate ├«ncep├ónd cu data de 09.11.2021, ├«n contextul epidemiologic actual, sunt prev─âzute ├«n anexa la prezenta hot─âr├óre. M─âsurile propuse ├«n prezenta hot─âr├óre produc efecte doar ├«n situa┼úia aprob─ârii lor prin acte normative ale Guvernului sau, dup─â caz, ale conduc─âtorilor ministerelor sau organelor administra┼úiei publice centraleÔÇŁ, se arat─â ├«n hot─âr├órea adoptat─â luni de CNSU.

CNSU propune men┼úinerea restric┼úiilor referitoare la purtarea m─â┼čtii ├«n spa┼úii ├«nchise ┼či deschise, dar ┼či a celor privind circula┼úia pe timp de noapte.

Lista complet─â a m─âsurilor avansate de CNSU poate fi consultat─â AICI. De asemenea, mai propune ca ÔÇ×activitatea operatorilor economici care desf─â┼čoar─â activit─â┼úi tip after-school s─â se desf─â┼čoare cu respectarea m─âsurilor de prevenire ┼či limitarea a r─âsp├óndirii infec┼úiilor cu SARS-CoV-2ÔÇŁ. 

ÔÇ×Se propune permiterea ├«n cadrul unit─â┼úilor/institu┼úiilor de ├«nv─â┼ú─âm├ónt a activit─â┼úilor didactice ┼či a altor activit─â┼úi specifice precum ┼či organizarea ┼či desf─â┼čurarea examenelor pentru elevi/studen┼úi, cadre didactice, ├«n condi┼úiile respect─ârii m─âsurilor de prevenire stabilite prin ordin comun al ministrului educa┼úiei ┼či al ministrului s─ân─ât─â┼úiiÔÇŁ, este o alt─â m─âsur─â asociat─â hot─âr├órii de prelungire a st─ârii de alert─â.

survivor tj nedelcu png
3alex nedelcu survivor png
zona de confort jpg
1 insula iubirii 1 jpg jpeg
Sorin Oprescu a fost s─âltat de masca╚Ťi din casa lui, ├«n septembrie 2015, dup─â ce tocmai primise mit─â 25 000 de euro jpeg
ramona olaru png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
FotoJet (1) jpg
evoli boala tigari electronice jpeg
Sorin Oprescu a fost s─âltat de masca╚Ťi din casa lui, ├«n septembrie 2015, dup─â ce tocmai primise mit─â 25 000 de euro jpeg
ion tiriac jpg
calendar ortodox 2021 18 mai sfantul mucenic teodot din ancira png
elon musk met gala 2022