Cocoş a devenit tătic de băiat

Ultima actualizare:

    Dorin Cocoş şi-a refăcut viaţa alături de Raluca Miu
Dorin Cocoş şi-a refăcut viaţa alături de Raluca Miu

La vârsta de 56 de ani, Dorin Cocoş este proaspăt tătic. Zilele trecute, Raluca Miu, logodnica omului de afaceri, a adus pe lume un băieţel sănătos tun, într-o clinică de lux din Bucureşti. Fostul soţ al Elenei Udrea mai are un fiu în vârstă de 31 de ani, pe nume Alin.

Bucurie mare în familia lui Cocoş. Raluca Miu, femeia cu care se iubeşte de un an şi jumătate şi care i-a fost alături când se afla în închisoare la Jilava, condamnat în Dosarul Microsoft, l-a făcut tătic. Tânăra blondină a născut la începutul acestei săptămâni un băieţel superb, perfect sănătos, aşa că proaspătul tătic are motiv să-şi retrăiască tinereţea şi să uite de toate relele care s-au întâmplat în trecut. 

Se pare că lucrurile au decurs bine şi cu bebeluşul, care va fi botezat Noah Andrei, dar şi cu proaspăta mămică, aşa că bogătaşul şi-ar fi adus deja comorile acasă. Timp de trei zile cât s-a aflat la maternitate viitoarea soţie,  Cocoş a făcut zilnic ”ture” pentru a-şi ţine în braţe feciorul, dar n-a uitat nici de restul familiei sau de apropiaţi. Cocoş mai are un băiat de 31 de ani, pe Alin, care va deveni şi el în acest an tătic: iubita lui, Monica Orlanda, este în primul trimestru de sarcină.

Elena Udrea a pierdut un copil 

simeon stalpnicul png

Elena Udrea trece prin clipe grele. Este internată la Spitalul Cima, din Costa Rica, însă judecătorii vor să o vadă la proces. Avocatul său, Alexandru Chiciu, a depus la dosar documente medicale din care reiese că medicii i-au recomandat repaus la pat, 22 de zile. Acesta a anunţat faptul că Elena Udrea a pierdut un copil şi că există risc să-l avorteze şi pe al doilea. Magistraţii au cerut ca la ultimul termen din 13 aprilie, când va avea loc pledoaria finală, Udrea să fie în sală.  Aceasta a rămas însărcinată la începutul anului, prin FIV. 

image
image
image
image
image
image
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image png
Palatul Cultural Arad jpg
ambulanta jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net