Cod galben de furtuni în mai multe judeţe


    Furtuna face pagube în mai mai multe zone din ţară
Furtuna face pagube în mai mai multe zone din ţară

ANM a emis cod galben de fenomene meteo periculoase în următoarele ore, în mai multe judeţe din ţară.

Între orele: 08:00 şi 09:30, în jumătatea sudică a judeţelor Argeş şi Dâmboviţa şi nordul judeţelor Teleorman şi Giurgiu se vor semnala frecvente descărcări electrice, grindină de mici dimensiuni, intensificări ale vântului ce vor avea pe arii restrânse aspect de vijelie, averse ce pot depăşi izolat 15 l/mp.

Între orele 08:20 şi 09:30, în municipiul Bucureşti şi judeţul Ilfov - în deplasare de la vest către est, precum şi local în judeţul Prahova, se vor semnala intensificări ale vântului ce vor avea pe arii restrânse aspect de vijelie, frecvente descărcări electrice, grindină de mici dimensiuni, averse ce pot depăşi izolat 15...20 l/mp.

Între orele 08:40 şi 09:40, în jumătatea de vest a judeţelor Ialomiţa şi Călăraşi şi sudul judeţului Buzău se vor semnala intensificări ale vântului cu aspect de vijelie, frecvente descărcări electrice, grindină, averse ce pot depăşi 25 l/mp.

În Bucureşti, traficul rutier a fost afectat de ploaia torenţială care a ţinut câteva zeci de minute, mai ales că rupereaa de nori s-a produs la o oră de vârf.

În Piteşti, o rupere de nori de câteva minute, însoţită de grindină, a inundat mai multe zone din Piteşti, aflate pe teren mai înalt şi cunoscute pentru problemele din cauza canalizării. Câteva maşini au rămas în mijlocul bălţilor formate, mai ales că furtuna s-a produs la o oră la care majoritatea piteştenilor se îndreaptă spre serviciu şi îşi duc copiii la şcoală.

În intervalul 6 mai, ora 21.00 - 7 mai, ora 21.00, vor fi perioade de timp cu instabilitate atmosferică accentuată, informează romaniatv.net.

Instabilitatea atmosferică se va manifesta prin averse ce vor avea şi caracter torenţial, frecvente descărcări electrice, intensificări ale vântului ce vor lua aspect de vijelie şi, pe arii restrânse, căderi de grindină. Cantităţile de apă vor depăşi local 15...20 l/mp şi izolat 30...40 l/mp.

cub bia khalifa fulgy png
horoscop 26 martie jpg
cub bia khalifa png
narcisa suciu si Daria jpg
cub valentina pelinel png
maxresdefault jpg
calendar ortodox 2022 29 ianuarie aducere moaste sf ignatie teoforul png
Takashi Jonish romanii au talent jpg
image
image
image
image
image
image
sfintii trei ierarhi 1 jpeg
calendar ortodox 2022 29 ianuarie aducere moaste sf ignatie teoforul png
Takashi Jonish romanii au talent jpg
zapada buzauB jpg
atac armat jpg
Viscol puternic în Canada și America de Nord. FOTO Profimedia