Colegii educatoarei acuzate că a dezvirginat trei fetițe îi sar în apărare: «O doamnă calmă»

Ultima actualizare:

Colegii educatoarei din județul Suceava acuzată că a dezvirginat trei fetițe sar în apărarea femeii de 51 de ani. Ei spun că Maria P. a fost mereu profesională și calmă și că iubește mult copiii.

Educatoarea Maria P. este acuzată de abuz sexual foto: Shutterstock
Educatoarea Maria P. este acuzată de abuz sexual foto: Shutterstock

Cazul educatoarei din comuna suceveană Bosanci a șocat pe toată lumea, mai ales pe colegii ei de la grădiniță. Ei susțin că femeia este una cu experiență, calmă și care a fost mereu la locul ei. Una dintre celelalte educatoare de la grădiniță a declarat că acuzațiile ar fi, cel mai probabil, făcute de oameni care nu au știut ce înseamnă.

”Nişte acuzaţii ale unor oameni care nu au gândit prea mult ceea ce au făcut. Doamna este respectată de către noi toţi, este din 2003, cu vechime, o doamnă foarte serioasă. Nu pot să cred aşa ceva. Aşteptăm următoarele decizii. Nu o vedem vinovată. Eu din 2008 sunt colegă cu ea. O doamnă calmă, care şi-a făcut treaba cum trebuie. Avem exemen psihologic. S-a comportat normal", a declarat una dintre colegele de muncă ale femeii, conform observatornews.ro.

O altă educatoare de la grădiniță a povestit că a lucrat 15 ani cu femeia acuzată și că iubește foarte mult copiii. Nici ea nu crede că acuzațiile, foarte grave, sunt reale.

"Am auzit, dar nu cred aşa ceva. Acuzaţii foarte grave, dar este o colegă foarte bună. Am lucrat vreo 15 ani cu ea în aceeaşi clasă. Iubeşte copiii foarte mult. nu cred un asemenea gest. Nu ar fi putut să facă aşa ceva, iubeşte prea mult copiii. Sunt răvăşită total. Nu am crezut în vinovăţia ei", a spus o altă educatoare. 

Părinții copiilor de la grădiniță, șocați de acuzații

Părinții copiiilor care merg la grădinița din Bosanci au declarat că sunt șocați de acuzațiile care i se aduc femeii. Una dintre mame a povestit că are opt copii la grădiniță, dar niciunul nu este în grupa femeii.

"Noi ca şi părinţi am fost şocaţi. Încă nu ne vine a crede că s-a putut întâmpla aşa ceva. O ştiam din vedere, dacă nu am avut copii la ea, nu ştiu. O faptă josnică, ruşinoasă. Am opt copii, dar din fericire nu îi am la doamna. Prima dată m-am gândit la examenul psihologic. Sper să nu fie adevărat. Copiii ăia sunt traumatizaţi pe viaţă", a declarat mama unor copii care merg la grădinița respectivă.

Cum a fost descoperit presupusul abuzul

Maria P., educatoare la grădinița din comuna Boscani, este acuzată că a agresat sexual trei fetițe, de 4, 6 şi 7 ani. Ea le-ar fi dezvirginat cu degetul. Faptele s-ar fi petrecut în perioada septembrie-decembrie 2021.

Totul a ieșit la iveală după ce educatoarea a sunat la Poliție în decembrie, pentru a reclama faptul că mașina sa a fost incendiată în fața locuinței. Bărbatul care a dat foc mașinii a fost arestat pentru 30 de zile, dar oamenii legii au aflat că el a făcut gestul pentru că una dintre fiicele sale a povestit cum a fost agresată de educatoare. Așa a aflat și că cea de-a doua fiică ar fi fost și ea victima abuzurilor

Conform anchetatorilor, educatoarea le-ar fi dezvirginat pe cele două fetițe, cu degetul, iar fapta s-ar fi petrecut de mai multe ori. O a treia fetiță, de 7 ani, ar fi fost și ea victimă.

image
image
image
image
image
image
image png
Palatul Cultural Arad jpg
ambulanta jpg
pod baltimore teorii jpg
Alimente de bază. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
africa in2 jpg
cutremur noua papua guinee jpg
Creta FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net