Coloană de camioane de 7 km, în Vama Nădlac II

simeon stalpnicul png
Cozi kilometrice de maşini în vama NădlacFoto: arhivă personală

Atenție, șoferi! Dacă vreți să ieșiți din țară prin vest, trebuie să știți că autoritățile ungare fac verificări amănunțăte. Din acest motiv, în această dimineață (13 decembrie) erau cozi uriașe.

Şoferii de camioane sunt nevoiţi să aştepte trei ore pentru a ieşi din ţară prin Vama Nădlac II, judeţul Arad, unde s-a format o coloană de camioane de 7 km, pentru că autorităţile ungare fac din nou verificări amănunţite la mașini, acte și marfă, scrie news.ro. Poliţia de Frontieră Arad, care nu poate preciza cât timp vor dura controalele, le cere şoferilor de camioane să evite acest punct de frontieră.

Poliţiştii de frontieră lucrează pe ambele artere de ieşire dedicate transportului de marfă, însă cu toate acestea pe autostrada Nădlac – Arad s-a format o coloană de camioane.

”Recomandăm să se iasă din ţară prin alte puncte, precum Nădlac I, Turnu şi Vărşand, din judeţul Arad, sau Borş, din Bihor”, a declarat, pentru News.ro, purtătorul de cuvânt al Poliţiei de Frontieră Arad, Mihaela Leş.

Autorităţile române nu pot preciza cât timp vor dura controalele amănunţite efectuate de colegii din Ungaria, dar spun că traficul uşor nu este afectat.

O situaţie similară s-a înregistrat şi săptămâna trecută, vineri, când tot din cauza controalelor amănunţite efectuate la intrarea în ţara vecină s-a format coloană de automarfare pe autostradă.

image png
sarah anamaria prodan jpg
giselle si tom brady
cub anamaria prodan png
Soldati rusi in regiunea Herson FOTO Profimedia
Amber Heard FOTO EPA-EFE
claudia patrascanu copii png
elena udrea adrian alexandrov jpeg
militar mort focsani jpg
Ana Brnabic FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
Kate Middleton (3) jpg
pxclimateaction 4168906 1920 jpg
elena udrea adrian alexandrov jpeg
police gb15dc8736 1920 jpg
Muzeul Vaticanului jpg
Lebăda a fost salvată în cele din urmă jpg