Colonel MApN, din Vaslui, acuzat c─â a luat mit─â doi coco┼či, rachiu ╚Öi vin

image
Colonelul a luat șpagă pentru a angaja un bărbat în armată

┼×eful Biroului de Informare Recrutare din cadrul CMJ Vaslui, colonelul Paul Boghiu, a fost trimis ├«n judecat─â de DNA pentru trafic de influen┼ú─â. Ofi╚Ťerul este acuzat c─â a primit 500 de euro, doi coco┼či, o sticl─â de rachiu ┼či un bidon cu vin, pentru a ajuta o persoan─â s─â se angajeze ├«n Armat─â relateaz─â corespondentul Mediafax

Potrivit rechizitoriului Direc┼úiei Na┼úionale Anticorup┼úie (DNA), colonelul Paul Boghiu a primit de la persoana care, ulterior, l-a denun┼úat, suma de 500 de euro ┼či produse alimentare, respectiv 20 de litri de vin, doi litri de rachiu ┼či doi coco┼či, pentru a-i ajuta fiul s─â fie angajat ├«n Armat─â, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Fapta de corupţie de care este acuzat ofiţerul vasluian s-ar fi consumat în luna martie 2014, după ce acesta ar fi pretins cu o lună înainte aceste buncuri necuvenite.

"├Ändeplinind func┼úia de ┼čef Birou Informare Recrutare din cadrul Centrului Militar Jude┼úean (CMJ) Vaslui, Paul Boghiu a pretins ┼či ulterior primit de la o persoan─â denun┼ú─âtor ├«n cauz─â suma de 500 euro ┼či produse alimentare, c─âruia i-a promis c─â, ├«n schimbul unei pl─â┼úi nedeterminate, ├«i va ajuta fiul s─â fie angajat ca soldat-gradat profesionist ├«n Armat─â. Astfel, inculpatul a l─âsat s─â se cread─â c─â are influen┼ú─â asupra membrilor comisiei de selec┼úie, format─â din cadre militare, ┼či c─â i-ar putea determina pe ace┼čtia s─â ├«ndeplineasc─â un act contrar ├«ndatoririlor lor de serviciu. ├Än cauz─â, procurorul a beneficiat de sprijinul Serviciului Rom├ón de Informa┼úiiÔÇŁ, se arat─â ├«n rechizitoriul procurorilor DNA.

Odat─â cu finalizarea rechizitoriului, colonelul Paul Boghiu a fost trimis ├«n judecat─â la Tribunalul Militar Ia┼či, av├ónd ├«n vedere calitatea sa de ofi┼úer activ ├«n Armata Rom├ón─â

5 carmen iohannis prima zi de scoala 4 jpg jpeg
Fulgy, fiul Vioricăi, s a certat cu vânzătoarele jpeg
alina ilan laufer jpeg
image png
https   www cancan ro wp content uploads 2022 06 A03I5577 scaled webp
plaje largite mamaia jpeg
BeFunky collage (40) jpg
Vladimir Putin FOTO AFP
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
protest carburant 30 iunie 2022 (6) jpeg
William ┼či Harry
Vladimir Putin FOTO AFP
plaje largite mamaia jpeg
6 front masini electrice poza mare jpg
5 carmen iohannis prima zi de scoala 4 jpg jpeg