Concert Robbie Williams: Ce va cânta artistul


    Concert Robbie Williams: Artistul va fi urmărit de peste 60.000 de spectatorifoto: Arhiva Personală
Concert Robbie Williams: Artistul va fi urmărit de peste 60.000 de spectatorifoto: Arhiva Personală

Vineri, 17 iulie, peste 60.000 de români vor avea ocazia să asiste la un concert Robbie Williams spectaculos, organizat în Capitală. Artistul a făcut publică lista cu melodiile pe care urmează să le cânte, printre care se află unele dintre cele mai cunoscute creații ale lui. Fanii vor putea asculta melodii ca „Let Me Entertain You” sau „Angels”.

Românii care au plătit bilete pentru concert Robbie Williams vor putea asculta unele dintre cele mai cunoscute melodii ale lui. Lista cântecelor pe care acesta le va cânta în concert a fost publicată pe site-ul urbology.ro.

Melodii precum „Carmina Burana: O Fortuna (Carl Orff song)”, „Let Me Entertain You”, „Rock DJ”, „Monsoon”, „Come Undone”, „The Road to Mandalay”, „Minnie the Moocher (Cab Calloway and His Orchestra cover)”, „Ignition (R. Kelly cover)”, „She’s the One (World Party cover)”, „Supreme”, „We Will Rock You/ I Love Rock ‘n’ Roll”, „Candy”, „Royals/ Millennium”, „Whole Lotta Love/ Kids”, „Bohemian Rhapsody (Queen Cover)”, „Feel” și „Angels” vor fi auzite la concert Robbie Williams.

Concert Robbie Williams: Au început lucrările de amenajare a scenei

Scena va măsura 57 de metri lungime și 30 de metri adâncime, iar lucrările pentru amenajarea ei au început de pe data de 11 iulie. La concert, Robbie Williams vine cu 300 de membri ai staff-ului personal, care pregătesc producția împreună cu 150 de mașiniști. Paza în cadrul evenimentului va fi asigurată de 600 de agenți de securitate.

La concert, Robbie Williams va putea fi urmărit și de fanii care nu pot ajunge la fața locului. Aceștia vor avea posibilitatea de a asculta melodiile lui live, online, pe site-ul serviciului de telecomunicații Telekom, acesta fiind sponsorul principal al concertului. Mai mult, clienții serviciului de televiziune Telekom vor putea urmări concertul live pe canalul Dolce Info.

Concert Robbie Williams: Reguli de acces la eveniment

În concert, Robbie Williams va cânta vineri (17 iulie) în Piața Constituției din București, unde va fi ascultat și urmărit de peste 60.000 de spectatori. Cei care vor participa la concert vor avea de respectat anumite reguli de acces. Aceștia sunt rugați să nu aducă la eveniment binocluri, sticle, bidoane de plastic, conserve, artificii, bannere susținute de bețe, spray-uri, parfumuri, umbrele, scaune, arme, lanțuri, obiecte periculoase, băuturi sau mâncare, bagaje ori genți voluminoase, aparate foto profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detașabil), aparate de înregistrare audi-o video, tablete și iPad-uri.

Cei care vin la concert Robbie Williams vor putea beneficia de medicamente doar în baza rețelei medicale aferente. În caz de ploaie, publicul este rugat să folosească pelerine de ploaie și nu umbrele. Accesul se va deschide la ora 16.00 și vor intra doar cei care au un bilet valid, care va trebui păstrat pe toată durata concertului. Spectatorii sunt rugați să aibă un posesie un act de identitate valabil. Nu se recomandă prezența la concert a copiilor sub 12 ani, iar prezența copiilor sub 7 ani este strict interzisă. La concert, Robbie Williams va avea efecte puternice de lumină, care ar putea dăuna copiilor sau persoanelor epileptice.

Cele mai cunoscute melodii ale lui Robbie WIlliams

Concert Robbie Williams la București

cub irina margareta nistor png
cub toma caragiu png
cub adriana iliescu și eliza png
razvan theodorescu 7699918 Mediafax Foto Cristian Radu Nema jpg
horoscop bani jpg
cub cristina cioran png
cub horoscop iertare png
Nella Pignatelli webp
image
image
image
image
image
image
Zura cainele erou jpg
profimedia 0754235297 jpg
razvan theodorescu 7699918 Mediafax Foto Cristian Radu Nema jpg
gheorghe marmureanu si mircea raulian jpeg
Cutremur la granita Turciei cu Siria  6 februarie 2023  Foto Epa Efe
FotoJet jpg