Conduceți cu prudență! În dimineața aceasta se circulă nebunește

Ultima actualizare:

    Mai multe TIR-uri au fost implicate în accidente în această dimineață
Mai multe TIR-uri au fost implicate în accidente în această dimineață

Traficul în marile orașe, inclusiv Capitala, este foarte aglomerat, iar prin țară s-au produs mai multe accidente, soldate cu răniți. Poleiul, graba și neatenția a început să facă victime din prima zi de iarnă.

Un microbuz în care se aflau zece persoane s-a răsturnat într-o râpă de trei metri adâncime, în județul Argeș, între localitățile Cocu și Cotmeana, din pricina neadaptării vitezei la condițiile din trafic. Nouă persoane au fost rănite, după ce un microbuz s-a răsturnat, cel mai probabil, din cauza poleiului, între localitățile Cocu și Cotmeana. În microbuz se aflau zece muncitori care mergeau spre serviciu. Au fost răniți ușor, dar au fost transportați la spital pentru investigații medicale. Traficul nu este restricţionat.

În această dimineață, s-a produs un accident pe autostrada A1 Bucureşti-Piteşti, la kilometrul 87, pe sensul de mers spre Capitală. Un TIR a derapat şi a ieşit în decor, informează Poliția Română.

Un alt TIR a fost implicat într-un accident și în judeţul Iaşi, pe DN 24, în aproprierea localităţii Păun. În zonă se circulă numai pe o bandă a drumului. Se aşteaptă sosirea unei macarale pentru repunerea TIR-ului pe partea carosabilă.

Pe DN2E85, între localităţile Focşani şi Rămnicu Sărat, pe raza comunei Urecheşti, traficul rutier se desfăşoară îngreunat, pe o bandă, alternativ, din cauza unui accident rutier în care au fost implicate trei autotrenuri, informează Poliția Română .

Cod galben până la ora 22.00

În această seară, la ora 22.00, urmează să expire avertizarea ”cod galben” emisă de meteorologi pentru 27 de județe din sudul şi centrul ţării. Vântul va avea intensificări, cu viteze ce vor depăşi la rafală 60 km/h în Oltenia, Muntenia şi Transilvania, iar la munte şi în sudul Banatului va sufla tare, cu peste 80 km/h. Local şi temporar, zăpada va fi viscolită.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
Utilaj puternic jpg
plaja pixabay jpg
Loto. Sursa foto: Impact.ro
lumina sfanta de paste jpeg
masa de paste jpg
euro valuta bani pixabay jpg
Cum să îți petreci timpul liber pe internet jpg
oua valcea1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net