Confruntare cu scântei între Raed Arafat și Cătălin Tolontan

O dezbatere despre moartea fulgerătoare a artistului Gyuri Pascu s-a încins. Între Raed Arafat și jurnalistul Cătălin Torontan a avut loc un incendiar dialog.

Joi seară (29 septembrie), Mihai Gâdea a avut invitați la emisiunea ”Sinteza zilei” mai mulți medici care să explice împrejurările în care a murit îndrăgitul artist Ioan Gyuri Pascu. Dezbaterea s-a încins când au intervenit, prin telefon, șeful Departamentului pentru Situații de Urgență Raed Arafat și jurnalistul Cătălin Totontan.

Discuția s-a mutat de la Gyuri Pascu, la ultimele dezvăluiri ale echipei Gazetei, potrivit cărora un medic și un șofer de la Ambulanțe au descris sistemul prin care o serie de VIP-uri, printre care un avocat de top, un procuror, un multimilionar și alte persoane influente au fost transportate de către ei în străinătate cu ambulanțele de stat, scrie gsp.ro. Potrivit invitaților lui Mihai Gâdea, au avut loc 25 de transporturi cu ambulanța în străinătate, în ultimii 7 ani.

Replici tăioase

Cătălin Tolontan a întrebat câți dintre cei 25 au plătit motorina și diurnele, răspunsul fiind ”toți”. La invitația de a face lista publică, Alis Grasu, șefa Ambulanței a spus că ”Nu se poate”.

”Care e baza legală pentru care ambulanțele iau bani oamenilor pentru transportul în străinătate cîtă vreme legea 95/2006 stabilește că asistența de urgență este gratuită?”, a întrebat Cătălin Tolontan.

În acel moment a intrat pe telefon și Raed Arafat care a spus că ”dacă ajungem să întrebăm de baza legală atunci ne oprim de mîine și dau telefonul domnului Tolontan să sune pacienții la dînsul”. Ziaristul a replicat: ”Deci răspunsul e că dacă vă întrebăm de lege nu mai faceți nimic și, mai mult, puneți oamenii să ne sune pe noi să ne înjure. Asta răspundeți oamenilor?!”, a spus ziaristul.

Raed Arafat a mai spus: ”Vă dați seama câți oameni ar vrea să fie transportați în străinătate de ambulanțe dacă ar fi gratis? Am avea nevoie de o nouă flotă de ambulanțe!”, moment în care ziaristul Gazetei a spus: ”Dumneavoastră vă auziți ce spuneți, domnule secretar de stat?! Tocmai ați spus că ați aplicat criteriul discriminant al banilor. Ceea ce legea vă interzice explicit”.

Florin Piersic Jr  la 40 de intrebari cu Denise Rifai (1) Foto Kanal D JPG
george burcea in rolul lui lurch jpg
cub anamaria prodan reghecampf png
culita sterp daniela iliescu jpg
rebeca pascu jpg
cub andreea antonescu png
florin piersic jr sufera de depresie jpg
cub brigitte pastramă png
Fumator - tigara - bricheta FOTO Shutterstock
Ronaldo, cu nasul spart în partida Cehia - Portugalia FOTO EPA EFE
image
image
image
image
foto1 original reuniunea liderilor 28 noiembrie 2022 016 jpg
foto 9  pisanii (facebook) jpg
trenul regal jpg
pelerinaj jpg
shutterstock 1297116610 jpg
rebeca pascu jpg