Consilierul parlamentar AUR prins cu cannabis în Parlament își dă demisia din toate funcțiile

image
Mircea Gheorgheosu era consilier parlamentar AUR și purtător de cuvânt al partiduluifoto: arhiva personală/Facebook

Mircea Gheorgheosu, consilier parlamentar și purtător de cuvânt al AUR, şi-a dat demisia din toate funcţiile pe care le deţine în Parlament şi în Alianţa pentru Unirea Românilor după ce a fost prins de ofițerii SPP cu un pliculeț de cannabis asupra sa.

Mircea Gheorgheosu spune, într-o declarație remisă presei, că "dincolo de legea şi libertatea fiecărui om, în România există o lege şi ea trebuie respectată".

"Până la finalizarea cercetărilor legale asupra faptelor pentru care sunt suspectat, îmi dau demisia din toate funcţiile pe care le deţin în Parlament şi în partidul Alianţa pentru Unirea Românilor. Rămân cu sufletul alături de toţi colegii şi prietenii care, cu dăruire şi devotament, vor continua să-şi dedice viaţa în serviciul binelui", precizează Gheorgheosu într-o declaraţie de presă citată de agenția Agerpres.

Citește și:

Un reprezentant AUR, prins cu cannabis în Parlament. Reacția președintelui partidului

Gheorgheosu mai spune că este direct răspunzător pentru faptele sale, pe care le judecă legea românească şi care trebuie respectată.

"Dincolo de legea şi libertatea fiecărui om, în România există o lege şi ea trebuie respectată. Faptele de care sunt suspectat le judecă legea românească, oamenii din jur şi, mai presus de toate, Dumnezeu. Dar pentru faptele mele, ca om şi cetăţean, răspund numai eu", afirmă Gheorghescu.

George Simion a confirmat pentru HotNews.ro că Mircea Gheorgheosu este membru AUR și că lucra în departamentul de comunicare, fiind purtătorul de cuvânt al partidului la congresul din ianuarie 2020.Poliţia Capitalei a anunţat vineri că a fost solicitată de SPP să se prezinte la unul dintre punctele de acces ale clădirii Parlamentului, unde a fost identificat un bărbat care avea asupra sa un plic ce a ridicat suspiciuni.

cub radu mirica animat gif
FotoJet (1) jpg
cristian tudor popescu arșinel png
Când vine vorba de Marilena, Arșinel uită de toate problemele lui de sănătate jpeg
cub oana zavoranu png
visarion alexa parinte foto facebook (3) jpg
juriul Te cunosc de undeva! jpg
vasile muraru alexandru arsinel png
Vladimir Putin la Vladivostok FOTO EPA EFE jpg
Militari americani şi români antrenându-se, la Babadag
image
image
image
image
cub alexandru arsinel teatru png
george simion AUR jpg
visarion alexa parinte foto facebook (3) jpg
cub radu mirica animat gif
uragan Ian   foto colaj captura jpg
Vladimir Putin Foto Sergei BOBYLYOV / SPUTNIK / AFP