Consilierul Regelui Mihai: „Sunt ultimele ore sau zile ale Maiestății Sale”

Ultima actualizare:

    S-ar putea să fie ultimele clipe din viața Regelui MihaiFoto: arhivă personală
S-ar putea să fie ultimele clipe din viața Regelui MihaiFoto: arhivă personală

Consilierul Regelui Mihai a recunoscut fără rezerve că Maiestatea Sa se află într-o stare atât de gravă, încât este convins că acestea ar putea fi ultimele ore sau zile din viața sa. Deși aflat pe patul de suferință, în jurul Maiestății Sale ies din nou la iveală cele mai urâte scandaluri ale Casei Regale a României.

Știrea despre înrăutățirea stării de sănătate a Regelui Mihai s-a răspândit și în presa britanică. Site-ul royalcentral.co.uk a luat legătura cu consilierul regelui și a declarat că Maiestatea Sa s-ar putea să-și ducă ultimele clipe din viață:

„Este trist și îngrijorător pentru că starea Maiestății Sale este gravă de vreo doi trei ani. Acum, îmi dau seama că sunt ultimele ore sau zile din viața sa”, a afirmat consilierul Regelui Mihai, de la reședința din Elveția, Michael Flaks.

Ca urmare a agravării bolii regelui, acesta a primia Sfânta Împărtășanie chiar de ziua sa onomastică, pe 8 noiembrie, dar în aceeași zi, a avut loc și un scandal, în momentul în care nepotul Maiestății Sale, fostul principe Nicolae, a vrut să-și revadă bunicul. Acesta nu a fost lăsat să pătrundă în reședință, iar Principesa Margareta a depus o plângere la poliție pentru tentativă de violare de domiciuliu și agresiune fizică.

Nicolae se declară însă stupefiat de atitudinea membrilor Casei Regale și spune că nu este prima dată când este îndepărtat cu forța și nu e lăsat să-și revadă bunicul, nici măcar când acesta ar mai avea foarte puțin de trăit.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Joseph Maroon01 jpg, FOTO facebook/Joseph Maroon
image
image
image
image
image
image
bell pepper 569070 1280 jpg
femei celebre iubiri jpg
virbanc 1280x720 jpg
Traditii de Florii jpg
pensie jpg
Fagul imparatului png
ocna mures jpg
Regele Charles  GettyImages jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net