Copil de 13 ani găsit spânzurat la Vaslui. Cum s-a întâmplat tragedia


    Tragedia a avut loc în comuna Dodești unde copilul era în plasament Foto: comunadodesti.ro
Tragedia a avut loc în comuna Dodești unde copilul era în plasament Foto: comunadodesti.ro

Dramã cumplitã în comuna vasluiană Dodești. Un copil în vârstã de doar 13 ani a fost găsit fără viață, atârnând într-un ștreang. Băiețelul era dat în plasament de la vârsta de patru ani

Nenorocirea s-a petrecut în cursul zilei de miercuri, 8 septembrie, relatează vremeanoua.ro. În ziua tragediei, copilul a ieșit din casã și s-a jucat în curte cu un cățeluș de rasã pe care îl avea cadou de la asistentul maternal, după care nu a mai fost văzut. Brusc, a fost gãsit spânzurat în grajdul locuinței în jurul orelor 15.00.  

Ce spun autoritățile despre sinuciderea copilului

Nimeni nu își explică gestul copilului și de la vecini la autorități, toți spun că relația dintre minor și asistentul maternal care îl avea în grijă părea perfectă, iar copilul nu avea niciun motiv pentru acest gest. Era dat în plasament la aceastã familie de la vârsta de 4 ani, era cuminte, învața bine la scoalã, era iubit de familie. Poliția a deschis un dosar penal pentru ucidere din culpã și se fac cercetãri pentru stabilirea împrejurãrilor în care s-a desfãsurat tragicul eveniment. La rândul ei, Protectia Copilului Vaslui a decis să facă propria anchetã pentru a afla motivul pentru care copilul a recurs la acest gest.“Copilul nu a creat probleme, era iubit nespus de asistentul maternal care l-a crescut de la 4 ani! Suntem complet bulversati! Am avut o verificare la Dodesti acum o sãptãmânã, totul a fost bine, copilul îngrijit, fericit, nu a creat niciodatã probleme…nu stiu ce sã spun. Urmeazã sã vedem ce s-a întâmplat! Pãcat, nu ne vine sã credem!”, a spus Irina Câmpeanu de la Protecția Copilului Vaslui pentur sursa citată.

Citiți și

Dezvăluiri despre copilul de 12 ani care s-a sinucis la Botoșani

Un copil de 13 ani din Bihor s-a spânzurat, după ce mama lui a plecat de acasă în urma unor certuri conjugale

andreea mantea
zodia care va avea un weekend de cosmar jpg
horoscop jpg
cub gabi bădălău png
Schengen FOTO Shutterstock
dorin cioaba 2 jpg
vouchere pentru energie electrica jpg
cub Daniel Onoriu png
image
image
image
image
image
image
incendiu moscova decembrie 2022 jpg
shutterstock bani 1953888304 jpg
cub gabi bădălău png
dorin cioaba 2 jpg
Schengen FOTO Shutterstock
vouchere pentru energie electrica jpg