Copil de 13 ani lovit de o motocicletă, în timp ce traversa. Motociclistul, în stare critică

image
Copil acroşat de o motocicletă pe DN 67, în Buneşti - Vâlcea. Motociclistul în stare critică, dus la spital alături de pietonfoto: Adevărul

Accidentul rutier s-a petrecut pe un drum naţional din Vâlcea, sâmbătă după-amiaza, 24 iulie. Atât motociclistul, cât şi pietonul au ajuns în stare gravă la spital.

Coliziunea a avut loc pe raza localităţii Buneşti din judeţul Vâlcea, pe DN 67 - drumul naţional care leagă Vâlcea de Gorj, scrie Adevarul.ro. Din primele informaţii reiese că o motocicletă a lovit un pieton. În urma coliziunii, motociclistul s-a dezechilibrat. Ambele persoane implicate în accident au suferit leziuni. Pietonul este un băiat de 13 ani care se angajase în traversarea drumului când a fost acroşat de motocicletă. Când au ajuns echipajele de intervenţie la faţa locului, motociclistul era în stare gravă, inconştient.

„Băiatul este monitorizat şi transportat la UPU de către echipajul SMURD. Are o fractură la membrul inferior şi multiple escoriaţii, iar motociclistul este transportat de echipajul SAJ, în stare de inconştienţă”, a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Vâlcea, Cătălin Popescu.

Citește continuarea și vezi mai multe imagini, pe www.adevarul.ro

kate middleton
anamaria prodan si ionela prodan
img (3) jpg
https   www cancan ro wp content uploads 2022 05 vladuta lupau webp
cub octavia geamanu marian ionescu png
Alin Cocos și Monica Orlanda
BeFunky collage (26) jpg
surpriza Sursă foto: Pixabay.com
Nicusor
comisia europeana
image
image
image
image
whatsapp  pixabay
calendar ortodox 2021 05 octombrie sf misail daniil turnu jpeg
pexels karolina grabowska 6919956 jpg
belly gdec03de07 1920 jpg
beach 1867017 1920 (1) jpg
Salariu - calcule - facturi - bani - facturi FOTO Shutterstock