Copilotul din Apuseni nu are încă voie să îşi mişte picioarele: «Şi-a mai revenit, dar...»

17 aprilie 2014
image
Copilotul ar putea fi externat mâine

Audierile nu s-au încheiat în cazul accidentului din Apuseni, în urma căruia Adrian Iovan şi Aura Ion şi-au pierdut viaţa. Tatăl lui Răzvan Petrescu, copilotul din avionul prăbuşit, se aşteaptă ca şi fiul său să fie rechemat de către procurori, deşi tânărul a dat deja declaraţii.

"Se fac audieri pentru că s-a transferat dosarul la Parchetul Militar. Acum, să vedem, s-ar putea să îl cheme şi pe Răzvan. El a dat o declaraţie procurorului de la Alba, dar văd că ăştia vor şi ei să ia declaraţii. Acum nu ştiu ce vor să afle. Şcoala Superioară de Aviaţie este proprietarul avionului şi iau declaraţii de la toţi cei care sunt implicaţi... mai mult sau mai puţin. În acest caz se anchetează atât cei care au contribuit la misiunea de salvare, cât şi cei de care ţine misiunea în sine. Răzvan ştie cel mai bine ce se întâmplă în cabină. Răzvan nu are nicio vină. El a făcut ce i-a spus comandantul", a declarat Dan Petrescu pentru ziarulring.ro.

Starea de sănătate a copilotului s-a ameliorat, însă medicii nu îi permit încă să mişte picioarele.

"E la o clinică de recuperare. Şi-a mai revenit, dar încă nu i-au dat voie să facă mişcări din picioare, ci doar din bazin. Sper că se va vindeca total. A făcut tot timpul mişcare pentru a nu i se atrofia muşchii picioarelor", a declarat tatăl lui Răzvan.

survivor2 png
carla s dreams bobonete 2 PNG
iumor jpg
foto mare profimedia 0691691838 copy jpg
kourtney kardashian travis barker (1) jpg
alexandra stan sexy png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
protest cannes 2022 FOTO EPA EFE (4) jpg
Miron Mitrea FOTO Eduard Enea
cehia carantina jpeg
calendar ortodox 2021 23 mai sf mihail marturisitorul png
1 mare foto epa efe 57690578 jpg
6 traian basescu prima iubita jpg jpeg