Copilul studentei criminale a murit după naştere! Nu avea mâini, iar medicii au descoperit malformaţii la creier!

Ultima actualizare:

    Carmen Bejan
Carmen Bejan

Studenta din Timişoara, care, în 2009, împreună cu iubitul ei a ucis şi tranşat un bărbat , a născut, în noaptea de marţi spre miercuri, o fetiţă cu malformaţii foarte grave. Copila nu avea mâini, iar creierul îi era afectat, motiv pentru care, la scurt timp de la naştere, a murit.

Însărcinată în opt luni şi jumătate, Carmen Bejan a intrat în travaliu, marţi seară, în jurul orei 21.45, moment în care medicii de la Spitalul Penitenciarului Rahova au chemat ambulanţa. În doar şapte minute, Salvarea a ajuns la pacientă.

Iniţial, Carmen Bejan a fost transportată la Maternitatea Bucur din Capitală. Aici, după câteva investigaţii, medicii au constatat că starea fătului nu este deloc bună, motiv pentru care au cerut transferul la Spitalul Universitar, unde aparatura este mult mai performantă. Carmen Bejan a fost preluată de medicii de la Universitar, iar în jurul orei 2.00 a intrat în operaţie de cezariană.

Şocul a fost mare atunci când copila a fost adusă pe lume. Nu avea mâini, iar la nivelul creierului malformaţiile erau foarte grave. A primit nota 4 la naştere, pentru că nu respira spontan, iar bătăile inimii erau rare, sub 100 pe minut.

„Copilul nu avea nici o şansă de supravieţuire. Era plurimalformat. Mama este bine şi în afara oricărui pericol", ne-au declarat surse din cadrul spitalului.

Carmen Bejan a fost adusă, la începutul acestei luni, la Spitalul Penitenciarului Rahova. Şi asta, pentru că protocolul prevede ca deţinutele însărcinate să fie internate cu 30 de zile înainte de naştere. Fosta studentă de la Medicină a făcut nenumărate cereri pentru a naşte în libertate, însă toate au fost respinse, ea având de executat o pedeapsă de 20 de ani de închisoare pentru omor.

"Pe 22 mai la ora 22.00 pacienta a plecat pentru a naşte la termen la maternitatea Bucur. Ulterior a fost transferată la Spitalul de Urgenţă Municipal din Bucureşti la cerinţa medicilor. Nu pot oferi mai multe detalii în acest moment. În ceea ce priveşte drepturile deţinutelor însărcinate, pot spune că ele au drepturi sporite faţă de ceilalţi deţinuţi şi că şi în cazul deţinutei Carmen Bejan au fost respectate toate procedurile privind acordarea asistenţei medicale", a declarat purtătorul de cuvânt al Penitenciarului Rahova, Irina Stroe, pentru RTV.

S-a căsătorit în aprilie cu un fost deţinut

Carmen Bejan s-a căsătorit, la 11 aprilie, în Penitenciarul Arad, cu fostul deţinut Claudiu Şatran, tatăl copilului. Surse din cadrul penitenciarului spun că tânăra a avut două întâlniri intime cu Claudiu Şatran, care avea o condamnare pentru trafic de droguri. Relaţia dintre cei doi ar fi pornit la insistenţele bărbatului, în vârstă de 35 de ani, care i-ar fi trimis fostei studente la Medicină mai multe scrisori, potrivit rtv.net. Într-una dintre acestea, deţinutul i-ar fi propus tinerei să rămână însărcinată cu el, pentru că, astfel, ar putea obţine o întrerupere a pedepsei pentru a naşte în libertate. Carmen Bejan ar fi acceptat în cele din urmă şi a solicitat conducerii penitenciarului dreptul la întâlniri intime, prima consumându-se în luna august 2011, când ar fi rămas gravidă.

simeon stalpnicul png

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate și William în 2022 la Royal Charity Polo Cup, Profimedia (3) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Euro dolari lei bancnote bani FOTO Shutterstock jpg
avioane parcate aeroport aterizare avion frankfurt shutterstock 1702941451 jpg
foto1 examen bac jpg
luca italianul 2 k6fi jpg
tigaie depositphotos1 jpeg
maia sandu1 jpg
Stefan cel Mare png
ceai freepik jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net