Crăciun 2019. Donați haine pentru sărmani! Alte opt containere în București

2 decembrie 2019
article img
Asociația Atitudini & Alternative a instalat opt containere pentru donații de haine în București și alte două în Târgoviște și Corbii Mari, județul DâmbovițaFoto: Asociația Atitudini & Alternative

A venit frigul și mulți români nu au haine groase. Sunteți invitați să donați hainele care nu vă mai vin sau nu vă mai plac, dar și jucării. Asociația Atitudini & Alternative a instalat opt containere pentru donații de haine în București și alte două în Târgoviște și Corbii Mari, județul Dâmbovița.

Poate aveți acasă haine care nu vă mai plac sau au rămas mici. Poate copilul ori nepotul a crescut și nu se mai joacă cu unele păpuși. Le puteți dona oamenilor sărmani. Le puneti într-o sacoșă și le puneți într-un container special.

Cei care vor să doneze îmbrăcăminte, încălțăminte și jucarii au acum la dispoziție mai multe locuri unde o pot face, scrie wall-street.ro. Asociația Atitudini & Alternative a instalat opt containere pentru donații de haine în București și alte două în Târgoviște și Corbii Mari, județul Dâmbovița.

Produsele donate vor fi distribuite persoanelor nevoiașe care au nevoie de îmbrăcăminte și încăltăminte pentru anotimpul rece.

Containerele unde se pot dona haine în București sunt amplasate la următoarele adrese:

  • Conect Business Park, B-dul. Dimitrie Pompei nr. 10A, Sector 2, București
  • Kaufland, Șoseaua Colentina nr 6, Sector 2, București
  • Kaufland Tudor Vladimirescu, Bd. 1 Mai, nr. 55, Sector 6, București
  • Kaufland Rahova, Str. Mihail Sebastian, nr. 88C, Sector 5, București
  • Kaufland Tei, Str. Barbu Văcărescu, nr. 120, Sector 2, București
  • Băneasa Business Center, 19-21 București – Ploiești
  • West Gate (Militari) – Strada Preciziei 24, București 062204,
  • Novo Park (Pipera) – Bulevardul Dimitrie Pompeiu Nr. 6, București

Containere amplasate de autorități și ONG-uri

Containerele albe din sectorul 1

  • Primaria Sectorului 1, care se asigură că hainele donate ajung la persoanele nevoiașe, a amplasat mai multe containere în 15 parcuri: Parcul Luigi Cazzavillan, Parcul Venus, Parcul Regina Maria, Parcul Brancusi, Parcul Nicolae Iorga, Parcul I.C. Bratianu, Parcul Automatica, Parcul Piata Pajura, Parcul Teofana , Parcul Kiseleff, Parcul Bazilescu, Parcul Izbiceni, Parcul Cireșoaia, Parcul Băneasa, Parcul Adalin.
  • Samusocial. Este o asociatie care oferă ajutor persoanelor adulte fără adapost din Capitală. Puteți dona îmbrăcăminte, încălțăminte, dar și medicamente, mâncare și saci de dormit.

​Citește și:

Mergi și tu! A început o nouă campanie «Donează sânge! Fii erou!», în Capitală

Munceşte în Anglia pentru copiii sărmani din România