Credea╚Ťi c─â leneve╚Öte? Uite ce vrea s─â fac─â Ciolo╚Ö!

simeon stalpnicul png

Au trecut aproape trei luni de c├ónd a plecat de la Palatul Victoria, dar nu st─â degeaba. Fostul premier Dacian Ciolo┼č a declarat, joi (9 martie), ├«ntr-un interviu la RFI, c─â va lansa o organiza┼úie neguvernamental─â.

Fostul premier Dacian Ciolo╚Ö va lansa o ONG, al─âturi de membri ai Guvernului pe care l-a condus la Palatul Victoria, scrie news.ro.  El ia ├«n calcul ÔÇťfoarte serios inclusiv un proiect politic nou, o mi┼čcare politic─â sau un partid politicÔÇŁ.

Iată ce a spus fostul premier, într-un interviu la RFI.

ÔÇŁA┼č vrea s─â continu─âm s─â lucr─âm pe anumite proiecte pe care le-am ├«nceput c├ót am fost la guvernare ┼či care nou─â ni se par importante ca ele s─â fie implementate ┼či ├«n domeniul economic, ┼či ├«n domeniul social, ├«n domeniul educa┼úiei, ├«n domeniul s─ân─ât─â┼úii ┼či a┼ča mai departeÔÇŁ.

ÔÇťVom veni cu propuneri, inclusiv cu propuneri legislative, care s─â poat─â s─â fie sus┼úinute de partide care sunt ├«n Parlament. V─â amintesc c─â aceast─â platform─â ini┼úial c├ónd am lansat-o ┼či c├ónd eram prim-ministru, ea a fost sus┼úinut─â de Partidul Na┼úional Liberal, de Uniunea Salva┼úi Rom├ónia, care sunt ├«n Parlament, cu care ne dorim ┼či ├«n perioada urm─âtoare o colaborare deschis─â, onest─â, sigur, nu numai cu cele dou─â partide, orice partide care pornind de la principiile ┼či valorile pe care le-am sus┼úinut ├«n aceast─â platform─â vor fi gata s─â lucreze cu noi, ca s─â facem aceste propuneri, s─â promov─âm aceste propuneri, vom fi deschi┼či la acest gen de colaborare. Deci vom coagula, vom concentra competen┼ú─â tehnic─â, specific─â, politic─â pe anumite domenii, pentru a veni at├ót cu propuneri care pot face obiectul unor propuneri legislative ├«n Parlament, prin intermediul partidelor membre ├«n Parlament, dar ┼či cu propuneri de proiecte care pot fi implementate ├«n colaborare direct─â cu mediul de afaceri, cu alte organiza┼úii neguvernamentale care lucreaz─â pe anumite domenii ┼či care au nevoie de aceast─â expertiz─â, pentru a putea implementa proiecteÔÇŁ, a mai spus Dacian Ciolo┼č, citat de news.ro.

bianca dragusanu sofia jpeg
copii andra catalin maruta1 png
img jpg
laceanu 1 415551511 jpeg
aspirin─â frumuse╚Ťe pixabay
gheorghe turda
foto 1   Dora Davidescu Temisan JPG
gigi becali jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
george simion port popular jpg
laceanu 1 415551511 jpeg
calendar ortodox 2021 25 iunie sfanta mare mucenita fevronia png
image png
simona halep bucurie jpg
ips teodosie jpg