Crimă înfiorătoare la Oradea. Cadavrul unei femei a fost găsit într-un geamantan. Anchetatorii au dat și de sora victimei

Ultima actualizare:

O crimă înfiorătoare șochează Oradea, unde marți dimineața a fost descoperit într-un geamantan cadavrul unei femei. Era în poziție ghemuită, iar legiștii apreciază că ar fi fost ucisă în urmă cu câteva zile. În aceeași zonă, anchetatorii au dat de o altă femeie, se presupune sora femeii moarte. Aceasta era sechestrată într-un apartament, cu leziune pe toată suprafața corpului și malnutrită. Medicii au transmis că starea ei este foarte gravă.

Cadavrul din geamantan

Cadavrul a fost găsit în poziție ghemuită într-un geamantan acoperit cu nisip. Foto: eBihoreanul
Cadavrul a fost găsit în poziție ghemuită într-un geamantan acoperit cu nisip. Foto: eBihoreanul

Marți dimineața, 11 iunie, mai multe echipaje de poliție, criminaliști și mascați au fost mobilizați în cartierul Ioșia, Oradea.

Un bărbat a sunat la 112 alertat de un miros puternic care venea in dreptul unei camionete. În zona indicată, anchetatorii au găsit o valiză de 90/60, acoperită cu nisip. Înăuntru era cadavrul unei femei în poziție ghemuită.

Polițiștii au identificat victima și au aflat că este vorba despre o femeie de 31 de ani.

Criminaliștii caută amprente pe remorca în care a fost găsit cadavrul. Sursă foto: Bihon
Criminaliștii caută amprente pe remorca în care a fost găsit cadavrul. Sursă foto: Bihon

Femeia ar fi de loc din Valea lui Mihai, dar locuia fără forme legale în Oradea, transmite Bihon. 

„Înăuntru a fost găsit un geamantan de 90 cm/60 cm, în care a fost găsit cadavrul, în poziție ghemuită. Decesul se pare că s-a produs ori vineri, ori sâmbătă, urmează să se stabilească în urma autopsiei. Atunci vom afla cu exactitate care este cauza morții”, a explicat procurorul Cristian Ardelean, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor.

Procurorii și polițiștii au informații că femeia a fost ucisă în cartierul Nufărul și, cel mai probabil, în cursul zilei de duminică cadavrul ar fi fost mutat cu un geamantan, în remorca de pe Strada Oneștilor.

Sora victimei, sechestrată într-un apartament

Cercetările extinse au dus la altă descoperire. O altă tânără, despre care polițiștii au aflat că ar fi chiar sora femeii ucise, a fost găsită într-un apartament de pe Strada Oneștilor, din Oradea. Femeia era sechestrată în locuință, avea tot corpul și fața pline de răni, fracturi multiple și era într-o stare de malnutriție. Potrivit unor surse medicale rănile indică faptul că a fost schingiuită. Tânăra a fost transportată la spital unde medicii au transmis că starea ei este foarte gravă.

Cine sunt femeile. Trei persoane reținute

Între timp, ancheta s-a dezvoltat rapid și trei persoane – un bărbat și două femei care ar fi stat în același apartament cu cele două surori – se află acum în custodia Poliției:

Sunt audiate la acest moment, iar în funcție de evoluția anchetei vom comunica dacă au dobândit calitatea oficială de suspect sau de inculpat și dacă s-au luat măsuri preventive.”

Bărbatul ar fi chiar cel care a sunat la 112, concubina lui și încă o femeie, arată eBihoreanul.

Deocamdată nu se cunosc cauzele și motivul crimei. Se bănuiește că atât femeia ucisă, cât și sora ei ar fi practicat prostituția și este posibil ca ele să fi fost victimele proxeneților.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Printesa Theodora si logodnicul ei, Matthew Jeremiah Kumar   profimedia 0721654746 jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Județul Galați, grav afectat de inundații FOTO: CJ Galați
eclipsa pixabay jpg
borsec jpg
american venit prima data in romania jpg
dani vancu buncar instagram jpg
Ofițeri români, înainte de Primul Război Mondial (© Library of Congress)
Destinații de plajă toamna în Europa Colaj
limbi depositphotos1 jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net