Crimă înregistrată de o cameră de supraveghere, lângă Oradea. O femeie și-a sugrumat fratele VIDEO

Ultima actualizare:

O femeie din județul Bihor și-a ucis fratele cu sânge rece. Crimă a avut loc miercuri noapte pe un drum, în apropiere de Oradea. Femeia l-a sugrumat pe bărbat cu o funie, apoi a plecat, lâsându-și fratele prăbușit pe caldarâm. Totul a fost surprins de o cameră de supraveghere stradală, iar imaginile au fost publicate de Bihoreanul

image

Imagini cu un puternic impact emoțional

Imaginile îi surprind pe cei doi frați pe drum. Bărbatul merge înainte, iar femeia în urma lui. Merg fără să se grăbească și la un moment dat, fratele se oprește. Se clatină, semn că era sub influența băuturilor alcoolice. Are loc o discuție între cei doi, apoi femeia îi cuprinde gâtul cu o funie.

În imagini se mai observă cum sora își trage fratele în afara drumului, în întuneric, pentru a se feri de lumina stradală și de șoferii care treceau și care ar fi putut să o surprindă în timpul faptei.

Își sugrumă fratele și nu îi dă drumul decât după ce bărbatul se prăbușește fără suflare.

20 de minute și-a sugrumat fratele, deși „o dureau mâinile”

Bărbatul în vârstă de 42 ani a fost găsit joi dimineaţa, de un martor, iar anchetatorii i-au refăcut traseul cu imaginile de pe camerele de supraveghere, potrivit aceleiași surse.

Anchetatorii au stabilit că femeia și-a omorât fratele la ora 21.47 și s-a folosit de o funie pe care a avut-o tot timpul în buzunar, "fiind necesar să strângă frânghia în jurul gâtului victimei aproximativ 20 de minute, timp în care, deşi a obosit şi o dureau mâinile, nu a dat drumul la strânsoare", se arată în referatul cu propunere de arestare înaintat instanţei de judecată publicat de Bihoreanul.

Luminiţa Leuca a plecat de la locul crimei la ora 22.07, doar după ce s-a asigurat că acesta nu mai are puls, după cum a explicat, vineri, purtătorul de cuvânt al Parchetului Bihor, procurorul Cristian Ardelean.

Luminiţa Leuca a recunoscut fapta comisă şi a fost arestată preventiv pentru 30 zile, pentru omor asupra unui membru de familie, infracţiune pentru care riscă până la 25 ani de detenţie.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
IMG 0107 jpeg
image
image
image
image
image
image
maramures paste1 jpg
bujori1 jpg
supermarket 5202138 1280 jpg
iepure paste istock jpg
furnici jpg
biserica romani credinciosi FOTO adevarul
Slujba de Înviere de la Catedrala Patriarhală din București 16 aprilie 2023 FOTO Inquam Photos Alexandru Busca  (3) jpg
Balamuc jpeg 2 jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net