Adrian Cioroianu, prima reacție despre divorţul de Daniela Nane. „Nu este chiar așa”

Ultima actualizare:

Fotografiile cu Daniela Nane, sărutându-se în public cu un alt bărbat decât soțul ei, Adrian Cioroianu, au făcut mare vâlvă în presă. Au ieșit la iveală lucuri noi. Daniela Nane și Adrian Cioroianu sunt divorțați de doi ani, iar separarea s-a făcut cu maximă discreție. Acum, prima miss România, Daniela Nane are și un nou iubit, cu 23 de ani mai mic și nu se ferște deloc să se afișeze cu el. Adrian Cioroianu a oferit o scurtă declarație despre divorț.

image

Daniela Nane și Adrian Ciorolianu au fost căsătoriți opt ani

Daniela Nane, prima Miss România de după 1990, are în prezent 52 de ani și este în continuare o femeie foarte frumoasă. Timp de opt ani a fost căsătorită cu Adrian Cioroianu, istoric, fost ambasador al României la UNESCO, ex-ministru de Externe, decan al Facultăţii de Istorie a Universităţii din Bucureşti, pe scurt o personalitate inconfundabilă în peisajul românesc. Ani de zile cei doi au fost văzuți ca un cuplu perfect, foarte fericit.

Fotografiile apărute în presă au scos la iveală că situația nu numai că nu este fericită între cei doi, dar nici nu mai formează un cuplu.

Într-o discreție totală, Nane și Adrian Cioroianu au divorțat în urmă cu doi ani.

Daniela Nane și-a găsit fericirea în brațele unui tenor cu 23 de ani mai tânăr. Publicația Mediaflux a surprins-o de curând pe Daniela Nane sărutându-se cu tenorul Octavian Ene, care nu a împlinit încă 30 de ani, în fața hotelului Hilton, de pe Calea Victoriei din București. Cei doi îndrăgostiți au continuat gesturile tandre și în mașina bărbatului.

Pe pagina ei oficială de Facebook, Daniela Nane a anunțat divorțul de Adrian Cioroianu. „Sunt o femeie divorțată! Vă mulțumesc că-mi respectați viața privată, ca și până acum”, a fost mesajul transmis de frumoasa actriță, pe pagina ei socializare.

Adrian Cioroianu: „Am divorțat mai demult, nu acum când a aflat presa”

Istoricul Adrian Cioroianu a oferit și el o scurtă declarație legată de acest subiect. El a confirmat faptul că existau neînţelegeri între ei, iar actriţa are deja un nou iubit, mai tânăr cu 23 de ani decât ea.

Istoricul a oferit detalii despre despărţirea dintre el şi actriţă.

„Am văzut ce s-a dat în presă despre povestea asta, dar nu este chiar așa. Din punctul meu de vedere, divorțul de Daniela Nane e un nonsubiect.

Noi doi am divorțat mai de mult, nu acum, când a aflat și presa. Chiar nu vreau să intru în detalii și nu am ce să spun mai multe despre treaba asta. Până la urmă, viața e făcută și cu divorțuri, nu? Eu atât am de comentat, nimic mai mult”, a declarat Adrian Cioroianu pentru Cancan.

Daniela Nane și Adrian Cioroianu s-au căsătorit în anul 2016. În trecut, actrița a mai fost măritată cu omul de afaceri Viorel Popa, alături de care are un fiu, Codrin. Căsnicia lor s-a încheiat în anul 2002.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
madonna concert brazilia profimedia (1) jpg
andreea esca porumbacu jpg
cub daniela crudu webp
antonela patrut 2 jpg
banner alin oprea png
adela popescu jpeg
banner sanziana buruiana png
irinel columbeanu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net