Crimă oribilă în Sibiu. O tânără de 21 de ani a fost ucisă de iubitul ei. Prietenii au făcut dezvăluiri

Ultima actualizare:

Crima a avut loc sâmbătă, într-un apartament închiriat în Sibiu. Ore întregi, cei doi tineri s-au certat aproape continuu. Discuțiile aprinse dintre cei doi ar fi început încă de dimineață, au povestit vecinii, care nu s-au alertat și nu au sunat la 112. Fata de 21 de ani a primit o lovitură de cuțit în zona gâtului care i-a fost fatală.

Tânărul a fugit imediat după crimă

Tânărul care și-a ucis iubita era cunoscut drept consumator de droguri. Foto: Turnul Sfatului
Tânărul care și-a ucis iubita era cunoscut drept consumator de droguri. Foto: Turnul Sfatului

Fata ucisă era din Făgăraș, județul Brașov, dar lucra a o firmă în Sibiu. Avea o relație cu tânărul de 24 de ani și petrecea mult timp în apartamentul în care acesta locuia cu chirie împreună cu un coleg de de serviciu.

De altfel, trupul neînsuflețit la fetei a fost găsit de acesta din urmă.

Agresorul a părăsit imediat apartamentul, după ce și-a ucis iubita. Polițiștii l-au găsit repede într-o pădure din Păltiniș, la 30 de kilometri distanță. A fost reținut.

„Din primele investigații efectuate de către polițiști, sub coordonarea procurorului de caz, cu sprijinul jandarmilor montani din cadrul Postului de Jandarmi Montan Păltiniș, a fost identificat și prins un tânăr, în vârstă de 24 de ani, din județul Sibiu”, a transmis IPJ Sibiu.

Prietenii au făcut dezvăluiri despre agresor. Avea episoade psihotice

Apropiații tânărului de 24 de ani, acuzat că și-a ucis prietena, susțin că acesta avea probleme mari din cauza drogurilor și că avea mintea foarte tulburată.  Ar fi trăit chiar mai multe episoade psihotice. La Păltiniș unde a fugit și după ce a comis crima ar mai fi fost o dată când ar fi încercat să își ia zilele. 

„Suferă și a suferit de mai multe psihoze serioase. A avut două antecedente serioase. Una în care a mers în Păltiniș să se sinucidă, noi am mers după el și l-am găsit.

La câteva zile după prima fază, în care a fugit de acasă, tot cu intenția de suicid, delira. S-au pornit atunci acțiuni de căutare, am fost și noi prezenți. L-au găsit niște oameni cu mașina, la 4 dimineața, tăiat pe mâini, plin de sânge, legat la ochi”, spune un prieten al acestuia,  scrie Turnul Sfatului.

După acest episod ar fi fost internat la psihiatrie.

„După câteva zile l-au eliberat, trei, dacă rețin bine, medicii au spus că nu e cazul să mai fie ținut acolo. A început apoi un tratament cu un psihiatru”, spune prietenul tânărului.

Cunoscut de anturaj ca fumător de canabis

„Problema principală nu era că fuma iarbă, problema principală era că avea psihoze. Și dățile trecute au pornit de la consumul de ciuperci. Dar apoi, săptămâni întregi a rămas cu aceste episoade de psihoză, chiar dacă nu mai fuma. A mai avut un episod de auto-mutilare, atunci a fost la Urgențe și era în delir total. Nici atunci nu a fost dus la psihiatrie”, spune prietenul tânărului citat de Turnul Sfatului.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Sistem PAtriot   exercitiu militar   Foto FAcebook MApn Lt  Radu Chirilă jpg
image
image
image
image
image
image
Front Hamsie poza hamsie copy jpg
rusia jpeg
Toscana FOTO Shutterstock jpg
transalpina zapada inchisa jpeg
moneda 1 euro infipta in asfalt cazuta foto shutterstock 205847722 jpg
2 dieta cu hrisca jpg jpeg
mihaela bilic instagram jpg
autobuz troleibuz stb foto shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net