Crimele de la Caracal. Gheorghe Dincă va fi trimis în judecată săptămâna viitoare


    Gheorghe Dincă Foto: Inquam Photos
Gheorghe Dincă Foto: Inquam Photos

După jumătate de an în carer anchetatorii au încercat să desluşească ce s-a întâmplat în casa din Caracal a lui Gheorghe Dincă, încercând să-l acuze de cele două crime, pe care de altfel bărbatul le+a recunoscut, principalul suspect va fi trimis în judecată săptămâna viitoare. În acest moment, mecanicul de 66 de ani se află după gratii la Jilava.

Potrivit unor surse DIICOT, citate de Antena 3, Gheorghe Dincă va fi trimis în judecată săptămâna viitoare. Avocații familiilor Măceșanu și Melencu acuză că din dosar lipsește certificatul care atestă decesul Luizei Melencu.

Inițial, procurorii DIICOT au promis că-l vor trimite pe Gheorghe Dincă  în faţa judecătorilor,  înainte de finalul anului trecut, însă potrivit informațiilor oficiale aceștia au așteptat raportul FBI care a ajuns în România. Astfel, dosarul va fi trimis în judecată în perioada 6-10 ianuarie, dar există şi posobilitatea ca acesta să fie judecat fără speța care o privește pe Luiza Melencu.

Gheorghe Dincă a recunoscut că a ucis-o pe Alexandra Măceşanu, în vârstă de 15 ani, pe data de 25 iulie şi, ulterior, i-a incinerat corpul într-un butoi din curtea casei sale.

De asemenea, el a susţinut că a ucis-o şi pe Luiza Melencu, de 18 ani, dispărută în luna aprilie, iar resturile corpului le-ar fi aruncat la marginea unei păduri de lângă Caracal. Probele strânse de anchetatori nu au dus însă la acdeste concluzii, rămăşiţele osoase fiind extrem de calcinate pentru a fi identificat ADN-ul din ele. 

Citeşte şi:

Alte trei victime violate de Gheorghe Dincă în casa groazei. Femeile au scăpat cu viață

Unul din nepoții lui Gheorghe Dincă, umilit la școală: «Bunicul tău e monstrul din Caracal!»

gabi badalau, alaturi de parintii sai jpg
cub matilda pascal cojocărița png
Mama lui Theo Rose și Teo Trandafir jpg
cub gabriela marin denise pilafai png
Bianca Drăgușanu alături de Gabi Bădălău
Urşi ZOO Târgovişte. FOTO
mariana moculescu jpg
cub theo rose anghel damian png
vladimir putin rusia
fabrica mustar tecuci jpg
image
image
image
image
foto 1 bec economic jpg
Screenshot 2022 11 29 at 21 10 20 png
Urşi ZOO Târgovişte. FOTO
cub cred în românia animat gif
Politia din Muntenegru FOTO Shutterstock jpg
cum se epilau femeile in antichitate jpg