Crimele de la Caracal. Motivul pentru care Gheorghe Dincă a plâns în faţa anchetatorilor


    Ghoerghe Dincă şi-a recunoscut crimele, dar anchetatorii încă mai caută cadavreleFoto: Arhivă Click
Ghoerghe Dincă şi-a recunoscut crimele, dar anchetatorii încă mai caută cadavreleFoto: Arhivă Click

Am intrat în a patra săptămână de cercetări la casa ororilor din Caracal, timp care s-a până acum s-a scurs în defavoarea anchetatorilor care nu au prea reuşit să pună cap la cap puzzle-ul crimelor de la Caracal. În tot acest timp, Gheorghe Dincă, principalul supect în acest caz, şi-a recunoscut faptele oribile, ba chiar a fost cuprins de remuşcări şi a cedat nervos în faţa oamenilor legii. Potrivit unor surse din anchetă, monstrul din Caracal a vrăsat câteva lacrimi şi a mărturisit că regretă ce a făcut.

Chiar dacă la început, Gheorghe Dincă, mecanicul de 66 de ani din Caracal, i-a luat peste picior pe oamenii legii şi a ascuns mult timp detalii importante din anchetă, acum suspectul pare că se căieşte pentru tot ceea ec a făcut. Bărbatul a plâns în fața anchetatorilor, cărora le-a mărturisit că regretă crimele oribile de la Caracal. Mai mult, acesta le-a făcut şi o destăinuire în privinţa copiilor săi.

Suspectul le-ar fi spus oamenilor legii că îşi iubeşte copiii, că regretă ce a făcut şi îi pare rău că a minţit la început. El a susţinut că vrea să plătească pentru faptele sale. Gheorghe Dincă ar fi mărturisit şi că ducea femei în Italia, pentru care primea 500 de euro.

Alexandru Cumpănaşu crede că Dincă face parte dintr-o reţea de trafic de minore

Unchiul Alexandrei Măceşanu, adolescenta care a cerut ajutor la 112, a venit cu noi informatii privind cazul din Caracal. Alexandru Cumpănaşu susţine că Gheorghe Dincă beneficiază de protecţie din partea clanurilor din Olt.

”Eu merg din prima zi pe această versiune cu rețeaua de trafic de minore. Din informațiile pe care le-am primit, acest om nu acționa singur, are un anturaj destul de bine conturat. El avea o viață foarte activă. În acest moment, lucrurile sunt mai neclare ca la început.

Are o protecție foarte clar stabilită din partea clanurilor din județul Olt. Din punctul meu de vedere nu a fost ucisă (n.r. Alexandra Măceşanu) în acea curte, e a doua concluzie certă. Acest individ și cazul în sine începe să deranjeze foarte tare toate sferele de influență pentru că vin informații către mine, către presă și către alții despre clanuri din întreaga țară”, a zis Cumpănașu la antena3.ro.

Citeşte şi:

Crimele de la Caracal. Rămăşiţele osoase din pădure nu sunt ale Alexandrei

Crimele de la Caracal. Telefonul de pe care a sunt Alexandra la 112 a fost ars

bianca dragusanu niculae badalau gabi badalau jpeg
anisia gafton jpg
Florin Piersic Jr  la 40 de intrebari cu Denise Rifai (1) Foto Kanal D JPG
culita sterp daniela iliescu jpg
cub anamaria prodan reghecampf png
george burcea in rolul lui lurch jpg
Potrivit declaraţiei de  avere, Niculae Bădălău  are aur şi diamante evaluate  la 25 de mii de euro jpeg
cub brigitte pastramă png
politisti
mic dejun foto pixabay
image
image
image
image
Supermarket FOTO Shutterstock jpg
Mersul trenurilor Brasov Bucuresti jpg
Potrivit declaraţiei de  avere, Niculae Bădălău  are aur şi diamante evaluate  la 25 de mii de euro jpeg
Insula Ischia a fost lovită de ploi torențiale care au făcut prăpăd jpg
Jim Parums si fiica jpg
Suporteri Qatar la Cupa Mondială de fotbal 2022 FOTO Profimedia jpg