Crimele de la Caracal. «Sluga de casă» a lui Gheorghe Dincă rămâne după gratii 30 de zile


    Ştefan Risipiceanu a fost invitat la tv la scurt timp după mediatizarea cazului Caracalfoto: captură video Antena 1
Ştefan Risipiceanu a fost invitat la tv la scurt timp după mediatizarea cazului Caracalfoto: captură video Antena 1

Magistraţii Tribunalului Bucureşti au admis cererea procurorilor DIICOT şi au dispus arestarea preventivă a lui Ştefan Risipiţeanu. "Bărbatul cu mâinile arse", aşa cum este cunoscut în Caracal este acuzat de viol în formă agravată. El ar fi forţat-o pe Luiza Melencu să întreţină relaţii sexuale în casa lui Gheorghe Dincă. Bărbatul de 46 de ani nu recunoaşte ]însă nimic şi a ceut anchetatorilor dovezi şi probe care îl incriminează.

Ștefan Risipiţeanu a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, după ce Tribunalul București a admis cererea procurorilor. Acesta este acuzat că ar fi violat-o pe Luiza Melencu atunci când era sechestrată în casă lui Gheorghe Dincă. Înainte de pronunțare, avocatul bărbatului, Valentin Vladu, a declarat că nu sunt probe suficiente împotriva clientului sau și, dacă se va dispune arestul preventiv, decizia va fi contestată.

Giorgiana Hosu, adjunctul DIICOT, a anunțat, miercuri, că a fost reținut un bărbat în vârstă de 46 de ani, pentru că a violat-o pe Luiza Melencu atunci când față era în casa lui Gheorghe Dincă. 

Reacţia lui Ştefan Risipiţeanu în faţa acuzaţiilor de viol

Bărbatul de 46 de ani reținut de DIICOT nu şi-a recunoscut faptele în față instanței și s-a arătat mirat că vecinul sau l-a denunțat. 

"Nu sunt foarte multe probe, ele tind spre zero. Există probe, dar ele nu leagă în mod direct pe inculpatul Risipiţeanu de săvârșirea unor fapte, mai ales de cea de viol. Instanța rămâne în pronunțare. Sunt probe ADN. Nu pot să spun mai multe. El nu recunoaște nimic, bineînțeles. A avut o atitudine sinceră, nu a recunoscut", a declarat Valentin Vladu, avocatul lui Ștefan Risipiteanu, reținut de DIICOT pentru că ar fi violat-o pe Luiza Melencu.

 Risipiţeanu a recunoscut că a fost în casă lui Dincă și înainte de dată când ar fi violat-o pe Luiza Melencu.

"A perceput-o ca pe o răutate din partea lui Dincă, în sensul că abia acum vrea să-l ia și pe el. Nu are nicio legătură cu cauza și vreo infracțiune săvârșită în imobil, spune el. A fost mirat, dar nu în sensul că i-a trădat prietenia", a mai spus avocatul Valentin Vladu.

Citeşte şi:

Crimele de la Caracal. Mama Luizei Melencu, invitată la Palatul Cotroceni

Crimele de la Caracal. DIICOT cere sancţionarea avocatei familiei Melencu

gabi badalau, alaturi de parintii sai jpg
cub matilda pascal cojocărița png
Mama lui Theo Rose și Teo Trandafir jpg
cub gabriela marin denise pilafai png
Bianca Drăgușanu alături de Gabi Bădălău
Urşi ZOO Târgovişte. FOTO
mariana moculescu jpg
cub theo rose anghel damian png
vladimir putin rusia
fabrica mustar tecuci jpg
image
image
image
image
foto 1 bec economic jpg
Screenshot 2022 11 29 at 21 10 20 png
Urşi ZOO Târgovişte. FOTO
cub cred în românia animat gif
Politia din Muntenegru FOTO Shutterstock jpg
cum se epilau femeile in antichitate jpg