Crimele de la Caracal. Telefonul de pe care a sunt Alexandra la 112 a fost ars

image
Gheorghe Dincă ar fi ars în cazanul din curte şi telefonul de pe care Alexandra a sunat la 112Foto: arhivă personală

Noi detalii ies la iveală în cazul crimelor de la Caracal. Avocatul Tonel Pop, cel care reprezintă familia Luizei Melencu şi participă la cercetări, a povestit că telefonul de pe care Alexandra Măceşanu, adolescenta de 15 ani care ar fi fost ucisă de Gheorghe Dincă, a sunat la 112 a fost ars.

Tonel Pop, avocatul familiei Melencu a povestit la ”Sinteza Zilei” că telefonul de pe care Alexandra Măceșanu cea de-a doua victimă a lui Gheorghe Dincă a fost distrus prin ardere.

„Acel telefon nu face parte din cele trei telefoane care au fost expertizate, în sensul că s-a clonat, s-a copiat tot ce este în ele, urmând ca de joi să fie deschise pentru a fi vizionate. În acele telefoane nu se regăsește telefonul de pe care a sunat Alexandra. Dincă a declarat că acel telefon este ars”, a declarat Tonel Pop.

Familia Luizei, sunată de mai multe ori

Avocatul Tonel Pop, care reprezintă familia Luizei, a subliniat că familia Luizei a fost sunată de mai multe ori, de persoane diferite, care au spus că fata a plecat în străinătate, adăugând că Gheorghe Dincă are cel puțin un complice.

„Din mărturiile date, au fost două persoane cu două voci total diferite. O persoană mai tânără, undeva pe la 30 de ani și cea de-a doua persoană cu o voce mai guturală a unei persoane de peste 60 de ani. Gheorghe Dincă recunoaște acest al doilea telefon, însă rămâne în aer prima persoană”, a subliniat Tonel Pop.

Avocatul a subliniat că apelurile au fost inițiale în zile diferite, de pe SIM-uri diferite, de către persoane diferite. 

Citeşte şi:

Câţi bani i-ar fi oferit monstrul din Caracal Luizei Melencu ca să întreţină relaţii intime

Cazul Caracal a ajuns la clarvăzători.”Alexandra trăiește”

Mihai Bendeac
zanni
https   www cancan ro wp content uploads 2022 05 vladuta lupau webp
Ruxi și cristi mitrea
img (3) jpg
Gigi Hadid și Kanye West
BeFunky collage (26) jpg
tudor chirila 2 jpg
mihai bendeac
Imagine din Irpin - razboi Ucraina FOTO AFP
image
image
image
image
grasime corporala
Mig 21 LanceR Fortele Aeriene Romane sursa roaf ro jpg
Angajaţii de la vulcanizare au deja primii  clienţi, dar se pregătesc de valul ce urmează  jpeg
repartitoare jpeg
telefon volan jpeg
whatsapp  pixabay