Criminala de la Medicină rămâne după gratii. Carmen Șatran e în închisoare de 12 ani

Ultima actualizare:

    Tribunalul Cluj a respins cererea de eliberare condiţionată a lui Carmen Şatran Fotografii: Mediafax
Tribunalul Cluj a respins cererea de eliberare condiţionată a lui Carmen Şatran Fotografii: Mediafax

A sperat degeaba! Tribunalul Cluj a dispus menţinerea în închisoare a lui Carmen Şatran, studenta condamnată pentru crima comisă în august 2009, la căminul Universtităţii de Medicină şi Farmacie (UMF) Timişoara.În primă instanţă, Judecătoria Gherla a respins cererea de eliberare condiţionată a lui Carmen Şatran, acum în vârstă de 32 de ani, şi a dispus reanalizarea cererii în septembrie 2022. Sentinţa Judecătoriei Gherla a fost contestată la Tribunalul Cluj. Judecătorii de aici au decis menţinerea în închisoare a lui Carmen Şatran, aflată de 12 ani după gratii, dar au redus termenul în care eliberarea condiţionată a condamnatei poate fi rediscutată. Astfel, eliberarea condiţionată a condamnatei poate fi reanalizată după data de 2 martie 2022, scrie adevarul.ro.


     Iunie 2010. Carmen Bejan,  în timpul procesului,  la Tribunalul Timiş
Iunie 2010. Carmen Bejan, în timpul procesului, la Tribunalul Timiş

Vacanţa de vară din 2009 i-a găsit pe Sergiu Florea (originar din judeţul Hunedoara) şi pe Carmen Bejan (din Ineu, judeţul Arad), ambii în vârstă de 20 de ani, la Timişoara, pentru sesiunea de restanţe. 

Iubiţi la vremea respectivă, Sergiu Florea şi Carmen Bejan, ambii în anul I, au închiriat camera 50 din cămin pentru a locui pe perioada restanţelor. Pentru a face rost de bani, cei doi au hotărât ca fata să „se vândă” unui bărbat bogat din Timişoara.

Urme de sânge pe holul căminului

Astfel, Trifu Schroth (65 de ani) a fost ademenit în camera de cămin, pentru relaţii sexuale contra cost cu Carmen Bejan. Din cauza unor neînţelegeri privind banii, între tânără şi bărbat a intervenit un conflict. În altercaţie s-a băgat şi Sergiu Florea, iar cei doi l-au bătut şi l-au înjunghiat pe bărbat.


    August 2009. Sergiu Florea,  la câteva zile  după crimă
August 2009. Sergiu Florea, la câteva zile după crimă

Tinerii au cumpărat saci din plastic şi un geamantan, în care să pună cadavrul, pe care ulterior l-au tranşat. Planul era să pună cadavrul victimei în propria maşină şi să o incendieze. În jurul orei 4.00, au ieşit din camera de cămin cu geamantanul, iar urmele de sânge lăsate pe hol i-au trezit suspiciuni portarului, care a sunat la 112. Carmen Bejan a rătăcit prin parcuri, iar a doua zi s-a predat. Sergiu Florea s-a refugiat într-un apartament din Calea Şagului. Când poliţiştii au intrat în locuinţă, el şi-a tăiat venele, medicii de pe ambulanţă i-au salvat viaţa.


    Iunie 2012. Fosta studentă, alături de Claudiu Şatran,  la înmormântarea bebeluşului
Iunie 2012. Fosta studentă, alături de Claudiu Şatran, la înmormântarea bebeluşului

Sentinţa finală a fost pronunţată de Curtea Supremă în iunie 2011: 19 ani şi opt luni de închisoare pentru fiecare.

Click! spune

Carmen Bejan s-a căsătorit, pe 11 aprilie 2012, în Penitenciarul Arad, cu fostul deţinut Claudiu Şatran, cu care rămăsese însărcinată la închisoare. În  mai 2012, ea a născut  la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti, dar fetiţa a murit la naştere, din cauza unor malformaţii.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
image
vreme furtuna png
femeie loterie loto istock jpg
magazin malle jpg
gunoi freepik jpg
masina sicriu mecum auctions jpg
vaza flori jpg
banner mama luiza melencu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net