Criminala de la metrou a fost la cinema și a văzut ”Crima din Orient Expres” înainte de a ataca

simeon stalpnicul png

Magdalena Șerban, acuzată de omor și tentativă de omor după ce a împins două tinere în fața metroului, ar fi fost văzută la cinema la începutul lunii decembrie, unde a văzut filmul ”Orient Expres”.

Femeia care le-a vândut biletele a povestit că a recunoscut-o imediat pe Magdalena Şerban în momentul în care au fost făcute publice imaginile de la metrou. „A venit la cinematograf la începutul lunii decembrie de trei ori în şapte zile. Prima data a întrebat cât costă biletele la film, însă nu a avut bani suficienţi să le cumpere. Era însoţită de un bărbat în vârstă de 40 de ani, un om al străzii, iar ea era la fel îmbrăcată ca atunci când a comis crima de metrou. A doua oară au venit şi au cumpărat bilete la filmul «Crima din Orient Expres», iar ulterior aceasta a revenit, s-a uitat pe afişe şi a plecat. Era dezaxată şi cu privirea pierdută. Nu căuta ceva anume. Nu mi-a venit să cred că am stat faţă în faţă cu o criminală“, a povestit pentru Adevărul femeia care le-a vândut biletele la film. 

Magdalena Şerban a împins-o pe data de 12 decembrie pe Alina Ciuc sub roţile trenului, în staţia Dristor. Tânăra în vârstă de 25 de ani a decedat, iar criminala s-a făcut imediat nevăzută, însă a fost prinsă după câteva ore de oamenii legii. 

image png
sarah anamaria prodan jpg
giselle si tom brady
cub anamaria prodan png
Soldati rusi in regiunea Herson FOTO Profimedia
Prințul Harry și Meghan Markle png
traian basescu 0 jpeg
BeFunky collage (28) jpg
Pavel Popescu/ Facebook
Lupeni Foto Daniel Guță JPG
image
image
image
image
police gb15dc8736 1920 jpg
Muzeul Vaticanului jpg
Lebăda a fost salvată în cele din urmă jpg
Saptamana Modei de la Paris jpg
Soldati rusi in regiunea Herson FOTO Profimedia
cub razboi ucraina 1 mic gif