Criminalul care a șocat România, prins după patru ani

Ultima actualizare:

    ✝ Nicolae Coicea, în vârstă  de 59 de ani, a fost ucis la  începutul lunii octombrie  2011, pe Bulevardul  Obregia din Capitală
✝ Nicolae Coicea, în vârstă de 59 de ani, a fost ucis la începutul lunii octombrie 2011, pe Bulevardul Obregia din Capitală

A ajuns după gratii. Bărbatul care l-a ucis fără milă pe taximetristul Nicolae Coicea a fost prins de poliţişti la mai bine de patru ani de la teribila crimă care a şocat o ţară întreagă. Atacatorul stătea în zona în care i-a luat omului viaţa!

Ionuţ Beraru (31 de ani) a stat patru ani, adică 1.571 de zile, fără griji. El spera să scape nepedepsit. Nu se mai ascundea, pentru că era sigur că lumea uitase de portretul robot întocmit de anchetatori imediat după crimă, dar şi de recompensa de 2.000 de euro oferită pentru informaţii care să ducă la el. Nici locul în care lăsase fără viaţă un om nu-l mai făcea să tresară, nu-i mai trezea nici măcar o amintire.  Asta până ieri, când poliţiştii au bătut la uşa apartamentului în care locuia cu părinţii, chiar în  cartierul bucureştean Berceni, unde a avut loc crima, şi i-au adus aminte de tot. 

Tânărul şi-a recunoscut fapta şi le-a arătat anchetatorilor, pas cu pas, ce a făcut în ziua de 4 octombrie 2011, când i-a luat viaţa lui Nicolae Coicea cu nu mai puţin de opt lovituri de cuţit. Lucra ocazional ca paznic, iar în acea zi era prea obosit ca să meargă acasă cu mijloacele de transport în comun şi a luat un taxi, deşi nu avea bani ca să-şi achite cursa. Aşa a ajuns să se urce în maşina lui Nicolae Coicea, în zona Obor. Când a ajuns la destinaţie, pe Bulevardul Alexandru Obregia, Ionuţ Beraru l-a atacat pe taximetrist, fără să îi pese că e plină zi şi că poate fi văzut de trecători. Nu avea decât un gând, să facă rost de bani. Fără milă, i-a înfipt cuţitul în gât taximetristului şi a fugit plin de sângele celui pe care tocmai îl ucisese. Nu i-a păsat nici o clipă că a lăsat îndurerate o soţie şi o fiică de 15 ani. Ele speră şi acum că totul a fost doar un vis urât, iar Nicolae Coicea este plecat doar într-o altă cursă, aşa cum făcea zi de zi, de 20 de ani.

Ionuţ Beraru a participat,  ieri, la reconstituire şi le-a  povestit poliţiştilor cum  a comis teribila crimă
Ionuţ Beraru a participat, ieri, la reconstituire şi le-a povestit poliţiştilor cum a comis teribila crimă


    Portretul  robot  întocmit după crimă
Portretul robot întocmit după crimă

✝ Gabriela Dorgai  a fost strangulată  și apoi violată
✝ Gabriela Dorgai a fost strangulată și apoi violată

Ucigaşul unui copil, căutat de 12 ani

Cadavrul copilului   a fost găsit în  pădure, la Snagov
Cadavrul copilului a fost găsit în pădure, la Snagov

În 2004, un băiat de 12 ani a fost găsit mort  într-o pădure din Snagov, la Ciolpani, după ce fusese violat. Este vorba despre Ion Gabriel Dragomirescu, un copil din București. El avea răni la mâini şi în zona capului, o mână ruptă, fisuri anale, medicii legişti stabilind ulterior că a murit strangulat. Deşi multe probe au fost distruse până la sosirea anchetatorilor la faţa locului, ei au stabilit că băiatul fusese ucis în altă parte. Mai mult, au obţinut o probă ADN despre care se presupune că îi aparţine autorului crimei. Acest lucru nu i-a ajutat, însă, la rezolvarea cazului, deşi au avut peste 200 de suspecţi şi au audiat peste 1.000 de persoane în dosar. După 12 ani de cercetări, nu se știe cine este criminalul. Crima a dus - în premieră pentru țara noastră - la înființarea unei baze de amprente genetice ale infractorilor. 


    Ionuţ Beraru a participat,  ieri, la reconstituire şi le-a  povestit poliţiştilor cum  a comis teribila crimă
Ionuţ Beraru a participat, ieri, la reconstituire şi le-a povestit poliţiştilor cum a comis teribila crimă

Portretul  robot  întocmit după crimă
Portretul robot întocmit după crimă

Nu se știe cine a omorât-o pe actrița de la Satu Mare

Așa arată  acum criminalul
Așa arată acum criminalul

La începutul lunii noiembrie 2014, Gabriela Dorgai, de 41 de ani, mamă a unei fete de 17 ani şi actriţă la Secţia română a Teatrului de Nord Satu Mare, a fost găsită moartă pe malul Someşului, în centrul orașului Satu Mare. Totul s-a produs, cel mai probabil, în jurul orei 23.00, atunci când un bărbat a tras-o efectiv de pe dig, a dezbrăcat-o, a omorât-o și apoi a violat-o. A trecut de atunci un an și două luni, timp în care anchetatorii au audiat zeci de suspecți, în special boschetari. Mai mult, trei bărbați au fost trimiși, în vara anului trecut, la IML ca să li se recolteze probe ADN. Până acum, autorul teribilei crime nu a fost depistat. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
green bank cel mai linistit oras din lume jpg
mario ilie roman uk jpg
Utilaj puternic jpg
plaja pixabay jpg
Loto. Sursa foto: Impact.ro
lumina sfanta de paste jpeg
masa de paste jpg
euro valuta bani pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net