Criminalul din Târgovişte purta mereu cuţit la el şi se droga

Ultima actualizare:

Mai mult, unul din bărbaţii din Gura Ocniţei susţine că l-a auzit de multe ori ameninţând oamenii din jur cu "îţi iau gâtul". Tatăl vitreg al criminalului spune că Irinel Vlad consuma şi droguri, motiv pentru care s-a şi lăsat de şcoală, el având numai şapte clase.

Bărbatul declară că tânărul a devenit o problemă la vârsta de 11 ani, intrând într-un anturaj din care nu lipseau drogurile. Pe de altă parte, chiar Irinel recunoaşte că s-a drogat "în urmă cu două-trei luni", însă înainte de atac spune că nu consumase stupefiante.

El şi-a recunoscut fapta în faţa anchetatorilor, le-a indicat acestora şi locul unde a ascuns arma crimei, iar ieri a primit mandat de arestare preventivă pentru 29 de zile sub acuzaţia de omor calificat.

Luni, puţin înainte de ora 13.00, Irinel Vlad l-a înjunghiat în gât cu un cuţit pe Alexandru, în apropierea Liceului Economic din Târgovişte. Motivul? Cât se poate de banal: o ciocnire involuntară pe trecerea de pietoni. Victima a murit la spital, la numai 30 de minute de la agresiune.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
church 407846 1280 jpg
liturgy 5003278 1280 jpg
cel mai lung cuvânt din lume jpg
ATM jpg
weekend distractie jpeg
nava scufundata jpg
Ulpia Traiana Sarmizegetusa Foto Daniel Guță  ADEVĂRUL (10) JPG
itp 1024x681 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net