Criminalul din Timiş a luat poliţiştii la bătaie. Dezvăluirile unui martor

Ultima actualizare:

    Ionel Boldea, zis Arega, a fost arestat pentru 30 de zileFoto: pressalert.ro
Ionel Boldea, zis Arega, a fost arestat pentru 30 de zileFoto: pressalert.ro

Poliţiştii l-au avut în mână, dar criminalul din Făget i-a bătut! Aşa susţine proprietarul casei din Temereşti, unde Ionel Boldea, care înjunghiase o familie într-un parc, miercuri dimineaţă, omorându-l pe bărbat şi pe soţia acestuia, intrase să se spele de sânge. Criminalul a fost prins abia joi dimineaţă, la ora 2.00.

Ionel Boldea, bărbatul care a ucis miercuri cu bâta o familie, soţ şi soţie, în parcul din Făget (Timiş), după care a rănit alte patru persoane, a fost capturat de poliţişti la 18 ore după crime, la câteva sute de metri de locuinţa sa din Bichigi. Individul de 33 de ani, poreclit Arega, a fost căutat de peste 200 de poliţişti şi le-a spus anchetatorilor că faptele sale au fost provocate de o icoană care l-a scos din casă la primele ore ale dimineţii. Cel mai probabil, agresorul suferă de grave afecţiuni psihice, amplificate de consumul de droguri.

Proprietarul casei din Temereşti, unde a încercat să se adăpostească Ionel Boldea la câteva ore după crima comisă la Făget, a rupt tăcerea. Acesta a povestit pentru publicaţia opiniatimisoarei.ro un episod halucinant. Bărbatul a dezvăluit că poliţiştii care au venit să-l ridice pe Boldea au fost pur şi simplu ridiculizaţi de criminal. 

„A intrat pe poartă, a venit în cameră. Era un taur. A intrat în bucătărie. Eram acolo cu soţia şi ea a zis către el, «Omule, dar ce ai păţit?». «Am picat cu bicicleta». A vrut să se spele unde spăla soţia vasele şi ea i-a spus să se ducă la baie”, îşi aminteşte proprietarul. 

“În momentul ăla a intrat Poliţia. S-a întâmplat apoi bătaie. De-a valma. Politiştii pe el şi el pe poliţişti. S-au bătut aici. A mai fost un sătean de-al meu, care a venit ulterior, după poliţie a intrat şi el. Cum dădea cu pumnii, aşa picau poliţiştii. Săteanul meu a strigat: «Împuşcă-l, că ne omoară pe toţi!». În final, a scos pistolul poliţistul şi a tras un foc jos”, relatează bărbatul.   

Ionel Boldea a furat apoi maşina din curtea casei, o Skoda Fabia, a spart poarta şi a demarat în trombă. În drumul său l-a lovit cu maşina şi pe proprietar, care s-a ales cu o julitură la braţ. Arega a plecat în direcţia Bichigi, satul în care îşi are şi domiciliul, aflat la şase kilometri de Temereşti. După doar câteva sute de metri, într-o curbă, a pierdut controlul maşinii şi a ieşit pe câmp. Până să ajungă şi poliţiştii la maşină, Ionel Boldea pur şi simplu a dispărut.

A mai trăit trei zile

După atacul sângeros de miercuri, soţia bărbatului ucis a fost dusă în stare gravă la Spitalul Judeţean din Timişoara. Aflată în comă, femeia în vârstă de 59 de ani s-a stins din viaţă sâmbătă din cauza rănilor provocate de atacator. 

Cei doi soţi, foşti ingineri aflaţi la pensie, merseseră în parc să facă exerciţii fizice. După ce i-a izbit cu bâta, Boldea i-a abandonat într-o baltă de sânge şi a fugit cu bicicleta.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
aeroport foto pixabay jpg
masa de paste shutterstock jpg
maramures paste1 jpg
bujori1 jpg
supermarket 5202138 1280 jpg
iepure paste istock jpg
furnici jpg
biserica romani credinciosi FOTO adevarul
image
actualitate.net
image
actualitate.net