Criminalul i-a scris pe picior: «Ne vedem dincolo!»

Ultima actualizare:

    † Diana Colesniuc a fost  ameninţată cu moartea,  de mai multe ori, de  soţul ei, prin telefon
† Diana Colesniuc a fost ameninţată cu moartea, de mai multe ori, de soţul ei, prin telefon

Medicii legişti au dezvăluit noi amănunte în cazul bărbatului din Deva care şi-a ucis soţia, sâmbătă noaptea, în faţa celor doi copilaşi. Ca să-şi arate dispreţul faţă de femeia pe care o bănuia că îşi găsise amant, criminalul i-a acoperit trupul cu mesaje macabre, multe dintre ele indescifrabile.

Autopsia Dianei Colesniuc (28 de ani) arată că decesul tinerei a survenit prin strangulare, pe corpul său nefiind găsite alte urme de leziuni. În schimb, legiştii au dat peste numeroase mesaje uluitoare scrise cu markerul pe trupul femeii.

Legiştii spun că trupul femeii era plin de mesaje indescifrabile

simeon stalpnicul png

Pe pulpa piciorului drept, tânăra avea câteva înscrisuri, făcute cu o cariocă de culoare neagră. Singurul mesaj care a putut fi descifrat a fost o expresie în limba spaniolă: „Demo sapo", care tradusă în limba română ar însemna „Ne vedem dincolo!". Pe pieptul dezgolit al femeii, criminalul a scris „Facebook ucide!", bănuind că soţia lui şi-a cunoscut presupusul amant pe reţeaua de socializare.

Iulian şi Diana păreau o familie fericită, alături de cei doi copii

simeon stalpnicul png

Apoi, pe sentinţa de divorţ a lăsat alt mesaj: „Ne vedem curând!" şi a aruncat hârtia peste cadavrul Dianei, alături de câteva banconte de 1 leu şi 10 lei. Iulian Colesniuc (38 de ani) şi-a lăsat copiii de 3, respectiv 4 ani, înmărmuriţi lângă mama lor şi a plecat. S-a urcat pe un bloc turn situat în apropiere şi s-a aruncat în gol.

Astăzi, Diana va fi condusă pe ultimul drum. Părinţii tinerei, care i-au luat în grijă pe cei doi micuţi, au cerut ca fiica lor să fie înmormântată cât mai departe de soţul criminal.

Iulian a vrut să se spânzure când a divorţat de prima soţie

Procurorii au audiat mai multe persoane, printre care şi pe fosta soţie a criminalului, Iulian Colesniuc. Femeia le-a mărturisit anchetatorilor că, în trecut, Iulian ar mai fi încercat să îşi ia viaţa, punându-şi ştreangul de gât, undeva printr-o pădure, dar a fost salvat la timp, înainte să apuce să îşi ducă planul la îndeplinire.

simeon stalpnicul png

Motivul pentru care el ar fi recurs la acest gest extrem este, conform declaraţiilor fostei sale soţii, faptul că nu ar fi putut suporta gândul de a se despărţi de ea. Asemeni Dianei, femeia îi spusese soţului că ar vrea să divorţeze.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate și William în 2022 la Royal Charity Polo Cup, Profimedia (3) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
submarinul titan profimedia jpg
cutremur seismograf depositphotos1 jpg
Dieta mediteraneana - mancare sanatoasa - legume FOTO Shutterstock
Euro dolari lei bancnote bani FOTO Shutterstock jpg
avioane parcate aeroport aterizare avion frankfurt shutterstock 1702941451 jpg
foto1 examen bac jpg
luca italianul 2 k6fi jpg
tigaie depositphotos1 jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net