Criminalul preotului din Focşani a fost reţinut


  Preotul Tudor Marin, parohul Bisericii “Sfântul Ioan Botezătorul”, sfinţea la acest lăcaş de cult din 1990, el fiind cel care l-a restaurat
Preotul Tudor Marin, parohul Bisericii “Sfântul Ioan Botezătorul”, sfinţea la acest lăcaş de cult din 1990, el fiind cel care l-a restaurat

Principalul suspect în cazul uciderii preotului de la Biserica "Sfântul Ioan Botezătorul" din Focşani a fost reţinut, în noaptea de sâmbătă spre duminică, după mai multe ore de audieri, sub acuzaţia de omor calificat, informează Mediafax.

Bărbatul se numeşte Florentin Puşcoiu şi are 30 de ani. El a fost prins de poliţişti în apartamentul său din municipiul Focşani, acesta fiind identificat pe baza declaraţiilor femeii care a asistat la crimă. Suspectul a fost dus la audieri, fiind ulterior reţinut pentru 24 de ore de procurorii Parchetului Tribunalului Vrancea, sub acuzaţia de omor calificat, potrivit procurorului Ioan Lefter.

Bărbatul urmează să fie prezentat, duminică, instanţei cu propunere de arestare preventivă. Florentin Puşcoiu a lucrat în Italia, iar la un moment dat patronul său l-a acuzat că ar fi sustras anumite bunuri, fapt negat de focşănean. De frica patronului, care îşi pusese gărzile pe el, Puşcoiu s-a întors în România, unde a început să meargă la biserică, spun sursele citate.

Tânărul a mers la mai mulţi preoţi pentru a se spovedi, la fel cum a făcut-o şi sâmbătă, unde însă a scos cuţitul şi l-a înjunghiat în inimă pe părintele Tudor Marin.

Citeşte şi: L-a pus să-i citească din Biblie, apoi l-a omorât

cub theo rose anghel damian png
Mihaela Borcea 9 jpg
8 boca arsenie jpeg
cub ioana ilie nastase png
mihai voropchievici jpg
FotoJet jpg
cub mircea baniciu png
foto 1  Radu Stefan Banica jpg
Catalin Botezatu png
bunic Flickr.com Candice Pdx
image
image
image
image
Lui Niculae Bădălău i s au furat bunuri din casă în valoare de 80 000 de euro jpeg
FotoJet (2) jpg
shutterstock 1833215881 jpg
pensionar jpg
nasterea domnului jpg
16 foto 1  case antipirati jpg